14.03.2013, 13:33
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: нова учасниця КОНКУРСУ
Смакуємо млинці з яблуками від Тетяни Пінчук.
Тетяна написала свій рецепт на нашій сторінці у http://www.facebook.com/OGO.ua
Рецепт млинців з яблуками:
0,5 л теплого молока,1 склянка мін. газованої води,3 яйця, по 3 ст. ложки цукру та олії, сіль, 1,5 склянки борошна.
Тісто краще готувати за допомогою міксера. Яйця збити з цукром, додати половину молока, борошно (розмішати), сіль за смаком, другу частину молока і воду та олію. Добре розмішати, але не збивати. Відставити десь на 1 год. в тепло.
Начинка:
5 середніх яблук почистити, натерти на крупній тертці, додати цукор (кількість залежить від бажаного смаку), корицю і викласти на гарячу сковороду з 2 ст.л. розтопленого вершкового масла. Тушкувати під кришкою 5-10 хв. до випаровування рідини.
Смажити млинці з двох сторін. На середину викласти яблука, скласти трикутник. Подавати з сметаною.
Смачного!
"Рівненська газета" закликає відзначити Масляну разом, поділившись кулінарними досягненнями!
Надсилайте ваші рецепти млинців, оладок, їх начинок та приправок на адресу gazeta.rv.ua@gmail.com й вигравайте подарунки від партнерів конкурсу.
Або ж пишіть нам у соцмережах - http://www.facebook.com/OGO.ua, "Рівненська газета" у ВК, "Рівненський портал" у ВК
Окрім того у неділю, 17 березня, завітавши у парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка на свято Масляної разом зі свої кулінарним шедевром, ви матимете нагоду виграти додаткові подарунки від рівненського "Татоклубу".
У вас є лише тиждень! Конкурс триватиме до 17 березня!
Смакуйте млинці, зустрічайте весну, вигравайте подарунки!
Рецепт млинців з яблуками:
0,5 л теплого молока,1 склянка мін. газованої води,3 яйця, по 3 ст. ложки цукру та олії, сіль, 1,5 склянки борошна.
Тісто краще готувати за допомогою міксера. Яйця збити з цукром, додати половину молока, борошно (розмішати), сіль за смаком, другу частину молока і воду та олію. Добре розмішати, але не збивати. Відставити десь на 1 год. в тепло.
Начинка:
5 середніх яблук почистити, натерти на крупній тертці, додати цукор (кількість залежить від бажаного смаку), корицю і викласти на гарячу сковороду з 2 ст.л. розтопленого вершкового масла. Тушкувати під кришкою 5-10 хв. до випаровування рідини.
Смажити млинці з двох сторін. На середину викласти яблука, скласти трикутник. Подавати з сметаною.
Смачного!
"Рівненська газета" закликає відзначити Масляну разом, поділившись кулінарними досягненнями!
Надсилайте ваші рецепти млинців, оладок, їх начинок та приправок на адресу gazeta.rv.ua@gmail.com й вигравайте подарунки від партнерів конкурсу.
Або ж пишіть нам у соцмережах - http://www.facebook.com/OGO.ua, "Рівненська газета" у ВК, "Рівненський портал" у ВК
Окрім того у неділю, 17 березня, завітавши у парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка на свято Масляної разом зі свої кулінарним шедевром, ви матимете нагоду виграти додаткові подарунки від рівненського "Татоклубу".
У вас є лише тиждень! Конкурс триватиме до 17 березня!
Смакуйте млинці, зустрічайте весну, вигравайте подарунки!
Інші статті рубрики:
Сімейний сніданок: рецепт корисних оладок з вівсянки
Спробуйте приготувати оладки з вівсянки. Такий сніданок не лише смачний, а й корисний.
переглядів: 679
У Рівному виступить відома бандуристка KRUT
Завтра, 20 квітня, відома артистка виступить у Органному залі. Концерт запланований о 18 годині.
переглядів: 315
У Рівному почався новий збір на дрони
Місто оголосило чергову закупівлю дронів для ЗСУ.
переглядів: 340
Прикмети та заборони цього дня: усе, що слід знати про 19 квітня
Українці вшановують пам'ять святого Іоана. До настання Нового року залишилося 256 днів.
переглядів: 388
З Днем ангела Івана: суперові вітання
Сьогодні, 19 квітня, Івани святкують свій День ангела.
переглядів: 307