Ми у Facebook
14.03.2013, 15:00

"До міліції надійшло повідомлення зі словом "ГОРИТЬ": перли з міліцейських зведень

Кумедні звернення рівненчан до міліції.
«До міліції надійшло повідомлення чоловіка про те, що він погано себе почуває у зв’язку з тим, що розійшовся зі своєю дружиною»

«…надійшло повідомлення невідомого про те, що невідомий п’яний чоловік сів до нього в автомобіль і не хоче виходити»

«..надійшло повідомлення від жінки, непрацюючої про те, що невідомий, з яким вона відпочивала разом у кафе, забрав куртку та вимагає розрахуватись за спільний відпочинок у кафе. Виїздом слідчо-оператвної групи на місце події встановлено, що інформація про те, що невідомий забрав у неї куртку не підтвердилась. Куртка лежала в заявниці в квартирі (забула де положила)»

«…надійшло повідомлення чоловіка, що його штани порвала бродяча собака»

«…надійшло повідомлення чоловіка про те, що до нього до додому приїхав дільничний інспектор міліції»

«….надійшло повідомлення чоловіка, непрацюючого, про те що в будинку за місцем проживання його дружина, проживає там же, непрацююча, без його дозволу взяла їх спільні гроші в сумі 50 гривень»

«…надійшло повідомлення жінки про те, що протягом дня до її чоловіка, невідома особа жіночої статі дзвонить на мобільний телефон та представляється його дружиною»

«…надійшло повідомлення невідомого громадянина зі словом: «Горить». Інші дані встановлюються. Проводиться перевірка»

«…надійшло повідомлення невідомого громадянина зі словами «Чи можете приїхати забрать чоловіка». Інші дані встановлюються. Проводиться перевірка.»

«…надійшло повідомлення жінки про те, що у неї виникла конфліктна ситуація в зв’язку з тим, що не дає велосипед для неї мама»

«…надійшло повідомлення чоловіка про те, що в період з 15:00 до 16:30 невідома особа викрала з його кишені мобільний телефон, коли він спав в будинку по місцю проживання. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що інформація не підтвердилась, мобільний телефон випав з кишені за ліжко, де він його і знайшов»

«…надійшло повідомлення пенсіонерки про те, що її син, проживаючий там же, забрав її паспорт, картку банкомата та інші документи, які вона сховала в будинку. Встановлено, що інформація не підтвердилась. Вказане вона сховала в іншому місці та забула. А пізніше знайшла.»

«…надійшло повідомлення чоловіка, що на Привокзальній площі невідмий попросив приглянути за своїми речами та не прийшов»

«…надійшло повідомлення про те, що засуджений, перебуваючи у лікарняному закладі при СІЗО проковтнув електрокип’ятильник. Останньому надана медична допомога.»

«..надійшло повідомлення невідомого про те, що невідомі особи пограбували невідому бабусю. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що інформація не підтвердилась»

«..надійшло повідомлення від жінки, що невідомий вкрав у неї сумочку, яку вона залишила в його машині без нагляду.»

«…надійшло повідомлення від чоловіка про те, що приміщенні кафе з його поліетеленового пакету викрадено брусок, сірники та запальничку»





На правах реклами