Ми у Facebook
15.03.2013, 12:13

Сніг на дорогах Рівного прибирають МАЗами й готові застосовувати грейдери

Складні погодні умови й сильний сніг додали клопотів рівненським комунальникам. За їхніми словами, на даний час міські шляхи розчищають п'ять снігоприбиральних автомобілів МАЗ та два трактори.
Як повідомили в управлінні житлово-комунального господарства, до складних погодних умов комунальники наразі готові.

- Ми отримали штормове попередження й очікуємо ще більше ускладнення погодних умов, - говорить в.о. начальника Рівненського міського управління житлово-комунального господарства Володимир Лапюк. - На вечір обіцяють сильний сніг. Ми розіслали телефонограми на всі наші підприємства й були проведені розмови з керівниками, щоб залучити всі наявні технічні засоби для розчищення автомобільних шляхів та тротуарів у разі необхідності.

Погода на Рівненщині: штормовий вітер та сильні снігопади

Володимир Лапюк додав, що до транспортних засобів ШЕУ, які є на чергуванні, додатково залучать техніку спецкомбінату, тресту зеленого господарства, КТП та транспорт теплопостачальних підприємств. Крім того, Трест зеленого господарства, у разі падіння дерев, готовий оперативно виїжджати й розпилювати дерева.

У Рівному вперше за 28 років обледеніли всі тролейбусні лінії

За словами Володимира Лапюка, на даний час на шляхах Рівного працює 5 МАЗів та 2 трактори МТЗ. На поготові є ще 6 піскорозкидачів ЗІЛ та ще 2 трактори. Також на чергуванні будуть механізатори автогрейдерів.





На правах реклами