Ми у Facebook
16.03.2013, 09:43

Нардепи від Рівненщини приховують імена своїх помічників

Ще 19 лютого Громадський Рух ЧЕСНО звернувся до народних депутатів з проханням оприлюднити списки їхніх офіційних помічників. Проте, за понад 3 тижні, імена помічників оприлюднили лише 92 нардепи. Зволікають із розкриттям імен і нардепи від Рівненщини, лише двоє з яких імена помічників розсекретили.
Списки офіційних помічників-консультантів народних депутатів України, які працюють на державній службі або залучені на громадських засадах попросив оприлюднити нардепів Рух ЧЕСНО.

Як повідомляє офіційний сайт ЧЕСНО, станом на 15 березня інформацію про помічників у повному чи частковому вигляді надали 92 народних обранця. Ще 19 нардепів відмовились оприлюднювати прізвища своїх офіційних помічників-консультантів.

Згідно з інформацією на сайті ЧЕСНО, лише двоє з семи народних депутатів, що представляють у Верховній раді Рівненщину, оприлюднили імена своїх помічників. Це зробили нардеп від "Батьківщини" Валентин Королюк та "УДАРівець" Віталій Чугунніков.

Натомість нардепи від "Батьківшини" Микола Кучерук та Юрій Вознюк, депутат ВО "Свобода" Олег Осуховський та двоє "регіоналів" Микола Сорока та Юрій Благодир імена своїх помічників досі не оприлюднили.

Списки народних депутатів України, які надали інформацію про своїх помічників та самі списки помічників розміщені на сайті ЧЕСНО.





На правах реклами