Ми у Facebook
19.03.2013, 14:19

Іноземця, якого підозрюють у вбивстві людей на Рівненщині, розшукали за кордоном

За клопотанням прокурора Рівненської області Генеральною прокуратурою України вжито заходів для екстрадиції в Україну 28-річного іноземця, який розшукувався у зв’язку з підозрою у вчиненні умисного вбивства двох людей.
Як повідомлялося раніше, цьогоріч 10 січня в селі Трубиці Костопільського району в одному із будинків були виявлені тіла 32-річного чоловіка та 26-річної жінки з ознаками насильницької смерті у вигляді численних колото-різаних ран. Даний факт зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України. Цього ж дня в ході розслідування кримінального провадження слідчим органів внутрішніх справ складено повідомлення про підозру у вчиненні злочину на громадянина Р. - уродженця Республіки Узбекистан.

Про це повідомили з прес-служби прокуратури Рівненської області.

- Аби уникнути арешту, 28-річний іноземець утік за кордон. Проте завдяки міжнародній співпраці, вжитими заходами розшукової діяльності місцезнаходження чоловіка було встановлено та затримано працівниками Барановицького районного відділу на транспорті Республіки Білорусь, - розповіла старший прокурор прокуратури Рівненської області з міжнародно-правових доручень Раїса Приходько. – За запитом Генеральної прокуратури України компетентні органи білоруської сторони надали дозвіл на екстрадицію та фактичну видачу іноземця, якого 17 березня 2013 року доставлено до Рівненського СІЗО.

Розслідування резонансного вбивства здійснюють слідчі органів внутрішніх справ.

Хід слідства у кримінальному провадженні перебуває на контролі органів прокуратури Рівненської області, про результати якого згідно укладених міжнародних домовленостей буде повідомлено Республіку Білорусь.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ