Ми у Facebook
20.03.2013, 01:58

Як худнуть зірки

У світі зірок завжди прийнято виглядати щасливим, здоровим і бути в ідеальній формі. Подивіться на 58-річного Брюса Вілліса, 51-річного Джорджа Клуні, 50-річного Тома Круза або на 38-річного Леонардо Ді Капріо!
А якщо взяти ближнє зарубіжжя, то у відмінній формі -- 64-річний Володимир Винокур або 36-річний Микола Басков. А на Україні, виявляється, 63-річний Михайло Поплавський схуд на 8 кілограм і хоче скинути ще 15! А як вам суперечка між телеведучим Русланом Сенічкіним та радіоведучим Сергієм Галібіним? Ведучий «Сніданку з 1 +1» вже схуд на 3 кілограми і зупинятися не збирається. Як же знаменитостям вдається бути нашими кумирами протягом стількох років?



Том Круз зазвичай вкрай рідко і нерегулярно відвідує спортзал, але любить побоксувати, обожнює бігати в лісі з собаками. Зараз на всі сто відсотків віддає себе танцям. Це краще будь-яких тренажерів! Він легко скинув 5 кілограмів.



Леонардо ДіКапріо схуднути допомагає мета. Заради ролі у фільмі режисера Крістофера Нолана Inception акторові довелося подумати про позбавлення від зайвої ваги. У деяких кадрах фільму він повинен з'явитися у виснаженому вигляді, і заради цього йому доводилося багато працювати. Адже ДіКапріо не належить до числа чоловіків, хто може запросто схуднути. Для нього це кожен раз серйозна праця. Він дотримується жорсткої дієти й багато тренується.



Микола Басков зміг за 4 місяці схуднути на 19 кілограм! Вечорами співак ходить в басейн. За порадою дієтолога він не їсть після 19.00 і відмовився від солодкого. Так само дієтолог радить: «Підійти до дзеркала і скажи: « Я - красень, але можу бути ще кращим».



Володимир Винокур за необхідності схуднути харчується виключно яєчними жовтками і грейпфрутами. Пародист запевняє, що на такому нехитрому меню скинув аж 15 кіло.



63-річний співаючий ректор Михайло Михайлович Поплавський схуд аж на 8 кілограм, щоб у кліпі на пісню «Пріреченій на любов» стати рокером, почати стрибати і не відставати від дівчат. Так само Михайло Михайлович хоче скинути ще 15 кг. Рецепт Поплавського: відмова від спиртного, мучного і кожен день пішки 5 км.

Перші підсумки змагання за стрункість між Русланом Сенічкіним та радіоведучим Сергієм Галібіним показали, що Руслан схуд на 3 кілограми. Тепер його тренер поміняв програму тренувань, додав заняття на велотренажері, заняття єдиноборствами. Так само Руслан після тренування отримує масаж, спрямований на зменшення маси тіла.

Вчіться, дівчата - багато порад можна взяти на замітку. Дерзайте чоловіки, у вас обов'язково все вийде!





На правах реклами