Ми у Facebook
22.03.2013, 10:18

Стартує рейтинг "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини"

Ти - молодий і амбітний, прагнеш розвиватись і досягати успіху? Бери участь у рейтингу "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини", який спільно розпочинають Видавничий дім "ОГО" і Рівненська міська молодіжна організація "Smart People". Дізнайтесь про те, як взяти участь!
Рейтинг "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини" приурочений до Форуму молодих лідерів, який відбудеться у Рівному 20-21 квітня. Організатори Форуму – РММО «Smart People» спільно з Рівненською обласною організацією ВГО «Українська асоціація маркетингу».

Форум молодих лідерів – це дводенна конференція, яка включатиме в себе два паралельні блоки: «Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво» (для молоді, яка займається чи планує займатися власним бізнесом, та майбутніх управлінців) та «Управління державними та громадськими організаціями» (для державних службовців, громадських діячів, представників недержавних організацій, журналістів, молодих політиків).

- За нашим задумом, Форум стане своєрідною територією розвитку, майданчиком для спілкування молодих та амбітних рівнян; дасть їм змогу збагатитись цікавим та корисним досвідом відомих успішних людей Рівненщини та України, зав'язати корисні контакти і отримати натхнення на нові задуми, - розповідає керівник Рівненської міської молодіжної організації "Smart People" Тарас Комаренко.

Форум молодих лідерів Рівненщини запрошує до участі

Рейтинг “ТОП-20: молоді лідери Рівненщини” стане складовою частиною Форуму молодих лідерів Рівненщини. Він буде проведений серед активної, освіченої, талановитої молоді, яка вже встигла продемонструвати свої лідерські якості та має досягнення у сфері управління державними, комерційними чи громадськими організаціями. Вік учасників — до 35 років.

ПОДАТИ ЗАЯВКУ НА УЧАСТЬ У РЕЙТИНГУ

Рейтинг проходитиме у два етапи: 10 молодих лідерів буде визначено шляхом інтернет-голосування на порталі Ogo.ua у період з 1 по 15 квітня, а ще 10 лідерів буде визначено шляхом експертної оцінки усіх аплікаційних форм учасників Форуму Радою Організаторів та Партнерів 19 квітня.

Переможці конкурсу отримають дипломи учасників конкурсу, квитки у кіно, сертифікати на гру в боулінг та можливість дати інтерв'ю для місцевих ЗМІ. Нагородження переможців конкурсу відбудеться в 21 квітня 2013 року під час Форуму. Розповіді про переможців рейтингу увійдуть до спеціального випуску газети "ОГО" за четвер, 18 квітня, а також будуть опубліковані на порталі OGO.ua!

Зареєструватись для участі у рейтингу "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини" та Форумі молодих лідерів Рівненщини можна вже сьогодні - достатньо лише перейти за посиланням!

ПОДАТИ ЗАЯВКУ НА УЧАСТЬ У РЕЙТИНГУ

Серед спікерів Форуму молодих лідерів Рівненщини, які вже підтвердили свою участь, - викладач курсів «Фінансовий менеджмент та фінансовий облік» та «Персональні фінанси» у Львівській бізнес-школі Тарас Хома, викладач кафедри журналістики Гуманітарного факультету Українського Католицького Університету, журналіст, медіаексперт, медіакритик та письменник Отар Довженко, засновник Видавничого дому "ОГО" і директор ТРК "Рівне 1" Віктор Данилов, фінансовий директор ПАТ "Волинь-Цемент" Євген Щербаков, HR-директор "Verallia Ukraine" Тетяна Соколова, Президент міжнародної молодіжної організації AIESEC у Львові Тимофій Александронець, голова правління ПАТ "AES Рівнеобленерго" Вадим Кухтій, директор Центрального відділення банку“Credit Agricole” в м.Рівне Сергій Гемберг, директор з маркетингу "Мультіплекс-Холдинг" (м.Київ) Марія Бабчук, віце-президент ВГО "Українська асоціація маркетингу", директор з маркетингу та реклами МПП "Монстера" Олександр Гладунов, ідеолог бізнес-системи "Домова служба" Валерій Гусак, директор з маркетингу компанії "Автоград" Павло Алексєвич. Список спікерів продовжує доповнюватись, і організатори обіцяють сюрпризи! Отож, слідкуйте за анонсами на OGO.ua та у соціальних мережах!

Партнери рейтингу «ТОП-20 Молодих лідерів Рівненщини» - мережа багатозальних кінотеатрів «Мультіплекс» та готельно-розважальний комплекс «Хутір».

Генеральний партнер Форуму молодих лідерів Рівненщини - Рівненський інститут слов’янознавства Київського славістичного університету.

Реєструйтесь для участі у Форумі молодих лідерів Рівненщини та рейтингу "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини"! Отримайте новий потужний стимул для розвитку, корисні контакти, неоціненний досвід і визнання; зробіть крок назустріч успіху вже сьогодні!

ПОДАТИ ЗАЯВКУ НА УЧАСТЬ У РЕЙТИНГУ






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ