Ми у Facebook
22.03.2013, 18:15

На Рівненщині рятувальники звільняли із заметів вантажівки, автобус та "швидку" [+Фото]

Рівненські рятувальники надають допомогу водіям на засніжених автошляхах.
22 березня внаслідок суттєвого погіршення погодних умов на території Рівненщини для проведення заходів з евакуації автотранспорту та надання допомоги людям було залучено понад 80 чоловік особового складу та 52 одиниці техніки підрозділів Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

Тролейбуси в Рівному сьогодні їздять «караванами»

Рятувальниками вивільнено із снігових заметів та відбуксировано 12 одиниць автотранспортної техніки (в тому числі пасажирський автобус та машину швидкої допомоги) та надано допомогу 53 громадянам (у тому числі двом дітям).



Про наслідки негоди мешканці Рівненщини можуть повідомити на «гарячу лінію»

Разом з тим, з метою попередження загибелі людей внаслідок переохолодження на ділянках найбільшої концентрації руху великогабаритного транспорту та в місцях утворення транспортних заторів (спуски, підйоми, складний рельєф місцевості) організовано цілодобову роботу чотирьох пунктів обігріву, у яких за вказаний період надано допомогу понад 40 громадянам.



Рівненщину знову штормитиме

Цілодобово роботу рівненських рятувальників координує начальник ГУ ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Оглобля. Ситуація перебуває під постійним контролем виконуючого обов’язки голови обласної державної адміністрації Анатолія Юхименка.

ГУ ДСНС України у Рівненській області





На правах реклами