Ми у Facebook
25.03.2013, 14:00

Аеропорти та торговельні порти в Україні працюють у штатному режимі

Станом на ранок 25 березня аеропорти працюють у штатному режимі, інформує прес-служба Міністерства інфраструктури.
Також у повідомленні зазначається: «Щодо роботи морегосподарського комплексу України, наразі Бузько – Дніпровсько – Лиманський канал, Херсонський морський канал, канал гирло «Бистре» та Керч – Енікальський канал – відкриті. Усі 18 морських торговельних портів працюють», пише УНН.

Продовжують працювати у цілодобовому режимі дорожні організації Укравтодору: проводяться роботи з очистки доріг від снігу та виконується посипка проїзних частин протиожеледними матеріалами.

Вранці продовжував йти сніг у Харківській області, де товщина снігового покрову складає до 10 см, Чернігівській, Сумській, Дніпропетровській, Луганській областях – від 1 до 5 см, Полтавській і Кіровоградській областях – 1 см. В зв’язку з сильними поривами вітру до 15 м/с на дорогах виникають перемети.

Стан проїзду дорогами України та Рівненщини на 09.00

Середня температура повітря у західних областях від -3 до -20С, в північних та центральних областях від -6 до -12С, у східних від -6С до -10С, на півдні від -2 до -10С, в АР Крим від -6С до +4С.

З метою недопущення скупчення автотранспорту та для організації роботи дорожньої техніки Службами автодоріг у Сумській та Чернігівській областях, спільно з органами ДАІ та комісіями з надзвичайних ситуацій облдержадміністрацій прийнято рішення про тимчасові обмеження руху пасажирського транспорту та вантажних автомобілів на дорогах загального користування.

До уваги водіїв, що їдуть у напрямку Києва!

Внаслідок снігопаду, хуртовин та переметів виникли утруднення проїзду до низки населених пунктів у Вінницькій, Волинській, Хмельницькій, Тернопільській, Київській областей. Роботи по розчищенню цих під’їздів тривають.

Є затримки у відправленні та прибутті поїздів, що пов’язано з негодою та обмеженням швидкості руху. Але рух залізничного транспорту не припиняється. До заходів щодо забезпечення сталого функціонування об'єктів залізничного сполучення було залучено 7962 працівники залізниць та 67 одиниць снігоприбиральних комплексів (із них 43 снігоприбиральних поїзди).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ