Ми у Facebook
30.03.2013, 13:45

Прем’єр-ліга України: "Карпати" гратимуть з "Шахтарем"

Сьогодні, в рамках 22-го туру Прем’єр-ліги «Карпати» вдома прийматимуть чинного володаря титулу донецький «Шахтар». Гра на полі львівського стадіону «Україна» розпочнеться о 19:30. Пряма трансляція на каналі «2+2».
Про це повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати».

У цьому чемпіонаті «Шахтар» виступає просто вражаюче. У 21 поєдинку йому не вдалося взяти очки лише раз – у Києві «Арсенал» сенсаційно переміг 2:0. В усіх інших поєдинках «помаранчево-чорні» неодмінно перемагали. Це говорить про те, що в команди Мірчі Луческу практично немає слабких місць, а також величезний підбір висококласних футболістів. Це, зрештою, усім відомо.

Ясна річ, «Карпати», знаючи це, не вийдуть на поле з білими прапорами. Вони будуть кусатися й вигризати м’ячі, битися і летіти вперед, адже стадіон не сприйме глухої оборони. Власне тут уболівальникам нема чого переживати – Ніколай Костов, очевидно, не прийме такої захисної тактики. І справа не лише в тому, що «Карпати» по замовчуванню мають атакувати, особливо в рідних стінах. Треба зважити й на те, що «Шахтар» ідеально користується повною територіальною перевагою і забиває свої голи навіть при повному захисті суперника.

Українська Прем'єр-ліга. 21-й тур: гравці з Рівненщини успіху своїм клубам не принесли

Орієнтовні склади команд (версія Інформаційного центру):

«Карпати»:
Богатінов – Ксьонз, Мілошевіч, Гаращенков, Бідловський – Даушвілі, Худоб’як, Штіліч – Кенія, Марселіньо, Гладкий.

«Шахтар»: Пятов – Кобін, Ракіцький, Кучер, Рац – Степаненко, Фернандіньо, Мхітарян – Тайсон, Тейшейра, Адріано.





На правах реклами