31.03.2013, 14:08

Пісні страви: Картопляна запіканка з цибулею

Рецепти легких у приготуванні пісних страв від пані Галі.
1,5 кг картоплі, 1-2 ріпчасті цибулини, сіль, перець, олія.

Зваріть картоплю в підсоленій воді, почистіть, наріжте скибочками й злегка підсмажте на олії. Окремо підсмажте цибулю.

Перемішайте картоплю з цибулею, посипте сіллю, чорним меленим перцем і поставте на 10-15 хвилин у духовку, щоб зверху підрум`янилась і обмінялась смаками з приправами.

Можна пофантазувати, додавши до картоплі злегка підсмажені терту моркву та подрібнений зубчик часнику, посипати меленою сумішшю чорного та духмяного перцю, відварені та подрібнені сухі гриби і т.д.

Подавайте на стіл, посипавши дрібно нарізаною зеленню.

18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]

ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ
Щасливе Рівне