Ми у Facebook
01.04.2013, 12:38

На Рівненщині 20-річного чоловіка затримали за збут наркотиків

Правоохоронці отримали оперативну інформацію у Рокитнівському районі, що місцевий мешканець торгує наркотиками. Під час перевірки міліціонери затримали зловмисника.
Про це "ГАЗЕТІ" повідомили в СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Як з’ясувалося чоловік ніде не працював, а таким чином заробляв собі на життя.

— Матеріали перевірки передали в слідчий відділ, який розпочав на їх основі досудове розслідування, - каже начальник ВБНОН УМВС України в Рівненській обалсті В’ячеслав Кузик.

Під час проведення оперативної закупівлі задокументували два факти збуту наркотиків, у ході яких 20-річний чоловік продав декілька доз марихуани.

Крім того, в рамках цього розслідування міліціонери провели в його оселі санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили попередньо заготовлене дурман-зілля. Встановили, що чоловік власноруч заготовив у себе вдома наркотики, щоб потім їх продати.

Усе вилучене направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

— За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), — говорить В’ячеслав Кузик.


Наразі проводяться додаткові заходи, спрямовані на встановлення всіх осіб, причетних до збуту наркотиків.






На правах реклами