Ми у Facebook
03.04.2013, 17:36

Рівнянку на "Міс Україна-2013" оцінювала Періс Хілтон та Ірина Шейк [+Фото]

30 березня на закритій вечірці в Києві визначили «Міс Україна 2013», нею стала Ганна Заячківська. Представниця нашого краю, "Міс Рівненщини-2013", модель агенства "Панна" Софія Драганчук увійшла в двадцятку кращих.
Цьогоріч конкурс «Міс Україна» вирішили об'єднати з Днем народження олігарха і мецената Олександра Онищенка. Обирали дівчину багато світових знаменитостей.

Вибирали першу красуню країни в готелі Fairmont, в Києві. До речі, щоб потрапити у фінал, недостатньо було стати переможницею регіонального конкурсу краси. Дівчатам довелося пройти додаткові кастинги.
Ведучим на "Міс Україна 2013" став резидент Comedy Club Олександр Ревва, а до складу журі увійшли знамениті моделі - Адріана Ліма, Періс Хілтон та Ірина Шейк, і Ван-Дамм.


Переможницею конкурсу стала представниця Івано-Франківська Ганна Заячківська. Заячківська представлятиме Україну на конкурсі «Міс світу 2013» у вересні. Церемонія відбудеться на Балі.



Наш край на конкурсі представляла 20 річна-костопільчанка, «Міс Рівненщина-2013» Софія Драганчук. Софія раніше ставала володаркою титулу "Міс Профтехосвітяночка", "Перша Міс БодіАрт", фіналісткою конкурсів "Королева України", "Перлина Чорного моря-2012".



На національному конкурсі краси «Міс Україна-2013» дівчина увійшла до 22 найкрасивіших дівчат.






На правах реклами