Ми у Facebook
04.04.2013, 17:26

Рівненчанка постраждала у жахливій ДТП на Львівщині

У середу, 3 квітня, на Львівщині зіштовхнулись пасажирський автобус та фура: постраждали п’ятеро людей, серед яких 35-річна жінка з Рівненської області.
Про це повідомили в прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

На автодорозі «Київ-Чоп» у Сколівському районі зіштовхнулись пасажирський автобус, що прямував у напрямку Львова, та вантажний автомобіль «Рено Преміум».



- За попередніми даними, водій фури, 42-річний чоловік з Миколаївської області, не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся я із автобусом, - кажуть у прес-службі. - За попередньою інформацією, у результаті автопригоди постраждали п’ятеро людей. Це 24-річний водій автобуса з Закарпатської області. У нього діагностували рвану рану голови та перелом ноги. Окрім цього, четверо пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості. 62-річну жінку з Львівщини госпіталізували із переломом ребер і тяжкою політравмою. 35-річна жінка з Рівненської області отримала струс головного мозку. Також госпіталізували 48-річного львів’янина. У чоловіка закрита черепно-мозкова травма та перелом ребер. За медичною допомогою звернувся ще один пасажир автобуса, 18-річний студент, громадянин Республіки Словенія. У юнака – забій грудної клітки.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини автопригоди.





На правах реклами