Ми у Facebook
06.04.2013, 19:38

Футзалісти рівненського "Кардинала" розгромили "Єнакієвець"

Днями місто Рівне відзначило 20-річницю місцевого футзалу. Найкращий подарунок усім шанувальникам футзалу зробив рівненський МФК "Кардинал", ефектно перегравши на своєму майданчику гостей з Донбасу - клуб "Єнакієвець".
31 березня 1993 року свій перший офіційний матч на всеукраїнському рівні зіграв рівненський футзальний клуб "Случ". Саме з цього дня й розпочалася історія рівненського футзалу.

Чергову яскраву сторінку до цієї історії вписав рівненський "Кардинал".

Команда продемонструвала ефектну, а головне, ефективну гру й здобула цілком закономірну перемогу над найближчим конкурентом.

"Кардиналівці" розпочали гру активно, але забити їм довго не вдавалося. Натомість це вдалося гостям і у воротах "Кардинала" свій "автограф" залишив бразилець Ромаріо - 0:1.

Але на цьому свято для "Єнакієвця" закінчилося. За три хвилини гол у ворота гостей з Донбасу забив Андрій Чернієнко, а ще за три хвилини Мар'ян Маринюк вивів рівнян уперед - 2:1.

За такої мінімальної переваги команди й пішли на перерву, а у другій половині рівненських футболістів було уже не зупинити.

На голи Андрія Чернієнка, Сергія Тригубця та дубль Мар'яна Маринюка "Єнакієвець" відповісти не зміг.

У підсумку ефектна перемога - 6:1 й "Кардинал" у турнірній таблиці наблизився до 4-ї позиції. Відстань від "Енергії", яка йде 4-ю, усього п'ять очок.

Наступний, 25-й, тур "Кардинал" пропускає, а у 26-му зіграє у Луганську проти місцевого клубу "ЛТК".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ