Ми у Facebook
16.04.2013, 15:34

Пісні страви: Капуста з чорносливом та лимоном

Рецепти легких у приготуванні пісних страв від пані Галі.
Чверть головки білокачанної капусти, півлимона, 1 морквина, по 1 чайній ложці солі та цукру, чорнослив у довільній кількості.


Пошаткуйте дрібно капусту, перетріть її з сіллю та цукром, зайвий сік, що утворився, злийте. Поріжте заздалегідь замочений чорнослив, Натріть моркву і лимон на тертці ( з цедрою). Перемішайте. Хто любить кмин, можна додати дрібку.

18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]

ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ





На правах реклами