Ми у Facebook
17.04.2013, 15:04

"Повір у себе – і в тебе повірять інші”

фото dyvensvit.org

Фестиваль з такою назвою проведуть у Рівному для творчо обдарованих дітей, молодих людей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, дітей та молоді з функціональними обмеженнями від 10 до 35 років.
Щоб покращити соціальну адаптацію дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей та молодих людей з вадами здоров’я, допомогти їм у розвитку талантів та здібностей, а також щоб привернути до таких людей та їх проблем увагу громадськості, у Рівному організовують творчий фестиваль "Повір у себе – і в тебе повірять інші".

Рівняни написали книгу про те, як спілкуватись з інвалідами

Переможців міського фестивалю "Повір у себе – і в тебе повірять інші" визначатимуть за номінаціями: авторська поезія, художня творчість (у тому числі й фотографія), ужитково-прикладне мистецтво, художня вишивка.

Юний фінансовий геній України живе у Рівному

Переможці та учасники фестивалю отримають дипломи та подарунки.

Творчі роботи для участі у фестивалі приймаються до 7 травня 2013 року за адресою: м.Рівне, вул.Шевченка, 45 (2-й поверх), тел. 22-14-82, 22-22-21, Рівненський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Для участі у фестивалі, разом із роботами ОБОВ’ЯЗКОВО слід надати такі документи:

Для дітей-сиріт, молодих людей та позбавлених батьківського піклування:
- копія документа, що засвідчує статус – Єдиний квиток;
- копія ідентифікаційного коду учасника.

Для дітей та молодих людей з вадами здоров’я:
- копія пенсійного посвідчення;
- копія ідентифікаційного коду учасника.
Організатори фестивалю: Рівненський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки управління культури та туризму міськвиконкому, управління освіти та громадської організації "Крок".

"Рівненська газета" №15 від 11 квітня 2013 року





На правах реклами