Ми у Facebook
19.04.2013, 13:44

Народний депутат від “Батьківщини” Микола Кучерук — за скасування пенсійної реформи

Відмова більшості у ВР підтримати законопроект депутатів від “Батьківщини” про скасування поступового збільшення пенсійного віку — свідчення справжнього ставлення Партії регіонів до соціальних проблем виборців, переконаний народний депутат від Рівненщини, член фракції “Батьківщина” Микола Кучерук.
- Підвищуючи пенсійний вік для жінок, влада фактично краде у них гроші, - коментує опозиційний політик. - “Ціна питання” - в середньому 24 тисячі гривень за два додаткових роки роботи кожної жінки. Помножте це на кількість працюючих жінок передпенсійного віку — і ви побачите, який зиск прагне отримати влада, продовжуючи пенсійний вік і позбавляючи простих людей відповідного соціального захисту. Ось таке “покращення життя вже сьогодні” пропонує українцям Партія регіонів! Як депутату від сільських районів Рівненщини — Березнівського, Костопільського та Сарненського — мені добре відомо, наскільки гостро стоїть на селі проблема зайнятості, особливо серед жінок. Жінці передпенсійного віку зараз знайти роботу майже неможливо і в місті — що вже говорити про Полісся! Тому, ідучи до парламенту, я постійно наголошував: піднімати пенсійний вік можна лише тоді, коли держава здатна гарантувати відповідній кількості людей роботу, а відтак, і соціальні гарантії. Коли ж роботи на селі немає, можливість вийти на пенсію дає людині бодай якісь можливості соціального захисту від держави. А продовження пенсійного віку — це приречення людей на виживання. Це вигідно лише владі, Партії регіонів, як і взагалі обкрадання України. Тому скасування грабіжницької пенсійної реформи — це важливе соціальне питання, яке напряму стосується мільйонів людей.

Микола КУЧЕРУК: Справедлива держава, чесна влада, гідне життя!

Микола Кучерук разом із однодумцями з фракції “Батьківщина” та інших опозиційних фракцій рішуче налаштований і надалі вимагати від влади скасування несправедливої пенсійної реформи для забезпечення належного соціального захисту громадян України.

- Ми використовуватимемо всі законні важелі впливу, доступні народним депутатам, аби домогтись справедливості, забезпечити реалізацію ключових принципів ідеології “Батьківщини”, які близькі кожному українцю. “Справедлива держава, чесна влада, гідне життя”, - на такій послідовності наголошує Микола Кучерук. - Переконаний, що для цього потрібне об'єднання зусиль усіх депутатів, які не на словах, а на ділі дбають про захист інтересів простих людей. Тому мені дивно і незрозуміло, коли окремі мої колеги по депутатському корпусу, які так само представляють інтереси виборців Рівненщини, відмовляються підтримувати подібні соціально важливі законопроекти. Маю на увазі представників Партії регіонів Миколу Сороку та Юрія Благодиря, які не голосували за скасування підвищення пенсійного віку під час розгляду цього питання у парламенті. Вважаю, що в таких питаннях нам немає чого ділитись за партійною ознакою — якщо, звісно, інтереси виборців, жителів Рівненщини для депутатів справді важливіші за вузькопартійні амбіції.

[url]Депутати провалили скасування пенсійної реформи[/url]

Микола КУЧЕРУК: Закони повинні працювати, і працювати — для людей





На правах реклами