"Рівнеазот" буде нарощувати виробництво селітри
Згідно з ним, «Рівнеазот», що входить до холдингу Ostchem (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF), побудував новий склад неконцентрованної азотної кислоти ємністю 4 тис. куб. м.
Реалізація інвестиційного проекту з будівництва складу неконцентрованної кислоти обійшлася Ostchem в суму більше 64400000 гривень.
«Склад побудований. Це означає, що на заводі будуть істотно зменшені виробничі ризики. З'явиться додаткова можливість збільшувати запаси сировини у разі потреби. Підприємство, відповідно, зможе більш впевнено нарощувати обсяги виробництва», - зазначив генеральний директор Ostchem Олександр Халін.
ПАО "Ривнеазот" 19 апреля собирает акционеров
Таким чином, згідно з повідомленням, у розпорядженні «Рівнеазоту» виявиться два склади неконцентрованної азотної кислоти загальною ємністю 5,6 тис. куб. м (раніше на підприємстві був побудований склад ємністю на 1,6 тис. куб. м).
«Ми збільшили обсяги виробництва азотної кислоти, тому виникла потреба в додатковому складі. Тепер, ми очікуємо зростання виробництва таких затребуваних видів добрива, як КАС і ІАС. Також будемо нарощувати обсяги випуску аміачної селітри», - сказав голова правління «Рівнеазоту» Михайло Заблуда.
"Ровноазот" увеличивает производство минудобрений для экспорта
У 2012 році в «Рівнеазот» було інвестовано 175 400 000 гривень.
Згідно з інвестиційним планом, у 2013 році в підприємство буде вкладено близько 248 600 000 гривень.
Як повідомляло агентство, 2012 рік «Рівнеазот», за попередніми даними, закінчив зі збитком 895 127 000 гривень.
Головними споживачами продукції компанії за кордоном є покупці в Європі (Бельгія, Італія, Польща), США та Туреччини.
«Рівнеазот» входить до групи хімічних компаній Ostchem Group, підконтрольній бізнесменові Дмитру Фірташу.

Як зберегти свіжість хліба надовго

Свіжоспечений хліб із рум’яною скоринкою та ніжною, м’якою м’якушкою — справжня гастрономічна розкіш. Білий, житній чи зерновий — кожен має своїх поціновувачів. Та скільки разів ми стикалися з розчаруванням, коли вже наступного дня хліб ставав твердим і сухим?
переглядів: 416
П’ять простих налаштувань, які допоможуть смартфону працювати довше

Ми живемо в епоху, коли смартфон — не просто засіб зв’язку, а особистий помічник, навігатор, розважальний центр і навіть кишеньковий офіс.
переглядів: 414
Як розписати писанку: інструменти, техніка, орнамент

Розпис писанки — це не просто творчий процес. Це глибоке занурення у власне "я", спосіб осмислення світу і форма збереження культурної спадщини. Писанка — це не лише великодній символ, а живий код української нації, в якому переплітаються естетика, духовність і історична пам’ять.
переглядів: 404
Компенсація для роботодавців: як отримати підтримку за працевлаштування молоді

Роботодавці в Україні мають можливість отримати фінансову компенсацію за працевлаштування молодих фахівців. Про це повідомляє Державна служба зайнятості. Ініціатива спрямована на підтримку бізнесу та створення додаткових можливостей для молоді, яка лише починає свій професійний шлях.
переглядів: 444
Як перевірити масло вдома: кілька простих рецептів

Вершкове масло — постійний гість на кухні багатьох українських родин. Його цінують не лише за універсальність у приготуванні страв, а й за поживні властивості.
переглядів: 325