Ми у Facebook
25.04.2013, 14:54

Знайомтесь, перші учасники благодійного проекту «Щастя твоєї дитини» [+Фото]

Маленькі рівняни вже стали героями перших фотосесій
За задумом проекту один з етапів – це фотосесії маленьких рівнян. Відтак, з самого народження і до підліткового віку діти можуть стати справжніми фотомоделями.

"Я, Віка! Мені 8 місяців! Вчуся ходити! Це для мене щастя!"


"Я Ліна! Мені 6 років! Люблю дивитись мультики! Комп'ютери, планшети... Я щаслива, коли у мене корона і я відчуваю себе принцесою!!!
Автором ідеї і організатором є рівненський фотохудожник Марина Худаніч. За її словами необхідність створення такого проекту важлива не лише у творчому маштабі, а й для того аби вкотре привернути увагу до проблем дитячої онкогематології. Саме тому, усі кошти, які будуть виручені в ході проведення проекту, будуть перераховані БФ «Скарбниця надії» для онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні.

-Наразі ми активно фотографуємо наших маленьких учасників.Дуже приємно, що на наш задум відгукнулось багато батьків, - розповідає фотограф.- На сьогоднішній день найменшою фотомоделлю є дівчинка, якій щойно виповнилось 2 місяці.


"Мене звати Карина! Мені 2 місяці! Щастя для мене, коли поруч мама!"
Разом з тим до проекту долучаються і рівненський дизайнер Тетяна Блажкова та салон весільної та вечірньої моди «Весільний світ», які надаватимуть одяг для зйомок. Зачіски маленьким фотомоделям зроблять майстри перукарень “Angel ” та “Лаккі”.

"Я Даня! Мені 5 років! Люблю маму! Щастя - це посмішка! Це коли я веселий!"
Кожна дитина, яка братиме участь у фотозйомках має створити власний малюнок на тему «Я – щасливий!», який буде розміщений біля його фотографії на фотовиставці. А 10 червня усі малюнки візьмуть участь у благодійному аукціоні, виручені кошти з якого підуть на допомогу онкохворим діткам. Крім цього, в рамках проекту «Щастя твоєї дитини» буде зініційовано збір крові для онкохворих діток у Рівненській обласній станції переливання крові.
До участі у проекті “Щастя твоєї дитини”можуть долучатися всі діти віком до 16 років. Запис на участь та фотосесії проводитиметься за телефоном 0500850323 та 0937818771.












На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ