Ми у Facebook
25.04.2013, 16:39

Кампанія "Декларування 2013" закінчується 30 квітня

До завершення кампанії декларування залишився тиждень, і вже 2089 рівненчан задекларували свої доходи. У поточному році громадянами вже задекларовано понад 148 млн грн, по яких нараховано майже 2 млн грн податку на доходи фізичних осіб.
Кампанія декларування доходів розпочалася ще 1 січня 2013 р. І вже з перших днів ДПІ у м. Рівному проводила широкомасштабну інформаційно-роз’яснювальну роботу стосовно декларування громадянами доходів, які вони отримали за минулий рік. Фахівці податкової та їх керівний склад проводили зустрічі, «круглі столи», семінари, телефонні «гарячі лінії» з представниками бізнесових кіл, інститутами громадянського суспільства, навчальними закладами, задля того, щоб донести до громадськості інформацію про те, що необхідно декларувати, яким чином і в який термін подати податкову декларацію та який порядок сплати податку. Ця робота продовжується і сьогодні.

Дев‘ять мільйонерів живуть на Рівненщині

Крім того, у здійсненні заходів податківцям сприяють місцеві засоби масової інформації, через які інформація про кампанію декларування доводиться до широкого кола громадян.

Нагадуємо, підставами для обов’язкового подання декларацій в термін до 1 травня, є отримання громадянами доходів від осіб, що не є податковими агентами, додаткових благ не від працедавців, доходів від надання в оренду майна, якщо орендарем є фізична особа, що не є суб’єктом підприємницької діяльності, отримання благодійної допомоги від фізичних осіб, іноземних доходів, інвестиційних доходів, доходів від продажу рухомого та нерухомого майна, та інших отриманих неоподаткованих доходів, або якщо сума річного доходу, отриманого від двох та більше роботодавців у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, виплачених у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами перевищила 128 тисяч 760 гривень (з урахуванням єдиного соціального внеску).

Шановні громадяни! Виконайте свій конституційний обов’язок, поспішайте вчасно задекларувати неоподатковані доходи, отримані у 2012 році.





На правах реклами