Ми у Facebook
29.04.2013, 13:10

У центрі Праги потужний вибух: зруйновано будівлю, є постраждалі

У центрі Праги стався потужний вибух, в результаті чого зруйновано будівлю, під завалами якої можуть знаходитися люди. Майже рік тому Україну сколихнула хвиля вибухів у Дніпропетровську.
Про це повідомили працівники екстрених служб, передає «Лента.ру», посилаючись на Associated Press.

Про жертви поки нічого не повідомляється. За даними пожежників, щонайменше 13 людей отримали поранення.

Як з´ясувалося, інцидент стався на вулиці Дівадельні, уточнив представник поліції Томас Хулан. У правоохоронних органах поки не називають причин події. За деякими даними, вибух стався через витік газу.

Місце події оточене поліцією. У розташованих поблизу будинках вибито шибки. Частково постраждала також будівля Національного театру.

Нагадаємо, рік тому, 27 квітня, серед білого дня у центрі Днепропетровська вибухнули чотири бомби, які були заховані у бетонних урнах.

Тоді вибух пролунав на трамвайній зупинці. Вибух частково зруйнував зупинку і пошкодив вікна трамваю. Постраждала 31 людина, 26 із них госпіталізували.

Затримали перших підозрюваних в організації вибухів у Дніпропетровську [ОНОВЛЕНО]

Слідчі СБУ розслідують кримінальну справу, порушену прокуратурою за статтею 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України. Всі вибухові пристрої було закладено в бетонні урни. За інформацією глави МВС Віталія Захарченка, в Дніпропетровську були закладені саморобні вибухові пристрої фугасної дії.

Джерело: Коментарі

Джерело фото: michelle_lskt / twitter





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ