Ми у Facebook
15.05.2013, 18:33

Рівненський облмуздрамтеатр їде до Москви

Про це порталу OGO.ua повідомив директор та художній керівник Рівненського обласного академічного українського музично-драматичного театру Володимир Петрів.
- Я тільки-но приїхав з Москви, їздив обговорювати різні деталі з місцевими організаторами та подивився саму сцену, де ми будемо грати, адже її потрібно буде орієнтувати саме під нашу виставу. Той план, який вони нам вислали по Інтернету, нічого не говорить про саму сцену. Це все одно, що, як у народі кажуть, кота у мішку купити. Загалом усе дуже добре, ми підписали угоду, наш колектив має змогу з 1 по 8 червня бути присутніми на цьому фестивалі, дивитися, як виступають актори з інших країн, та показати свої навички іншим драмою "Останній строк”, - розповідає Володимир Петрів.


Довідково
Московський міжнародний фестиваль камерних театрів та спектаклів малих форм „Слов'янський вінець” веде свою історію з 1995 року. За цей час в його конкурсній програмі взяло участь більше ніж сто театрів різних країн Європи (Росія, Білорусь, Україна, Чехія, Болгарія, Словаччина, Сербія, Чорногорія, Македонія та ін.). Цьогоріч фестиваль буде ювілейним – десятим за рахунком.





На правах реклами