Ми у Facebook
18.05.2013, 17:29

На Рівненщині полковник міліції збив людину і втік з місця ДТП?

Аварія трапилася у Сарнах близько 22 години на вулиці Гагаріна.
Як уже повідомляв портал OGO.ua , посилаючись на прес-службу ВДАІ УМВСУ у РІвненській області, невідомий водій на невстановленому транспортному засобі, рухаючись зі сторони міста Сарни у напрямку Рівного, наїхав на 37-річного Миколу. Пішохід переходив проїзну частину дороги справа наліво по ходу руху транспортного засобу поза пішохідним переходом. Після скоєння ДТП автомобіль з місця пригоди зник у невідомому напрямку.

На Рівненщині розшукують водія, який збив людину

У результаті дорожньо-транспортної пригоди пішохода госпіталізували до реанімації.

Як стало відомо порталу OGO.ua з власних джерел у правоохоронних органах, знайшовся свідок аварії. Свідок розповів, що потерпілого збив автомобіль марки "Шкода", який нібито належить полковнику міліції, що до недавньогго часу був начальником одного з райвідділів УМВСУ у Рівненській області.

Даний автомобіль і справді виявили у гаражі міліціонера з механічними ушкодженнями, характерними для ДТП. Тим часом сам правоохоронець заперечує свою причетність до аварії і начебто говорить, що за кермом перебував його родич. Родич у свою чергу своєї вини теж не визнає.

Інформацію про подію внесено в єдиний реєстр досудових розслідувань, порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 ККУ. Ведеться слідство.

Детальніше про цю подію читайте згодом на порталі. Наразі ми чекаємо офіційних коментарів від прес-служби ВДАІ.





На правах реклами