Ми у Facebook
20.05.2013, 11:31

На Рівненщині 16 офіційних мільйонерів

Декларувальна кампанія дійшла до завершення, і за її результатами про свої статки до територіальних підрозділів головного управління Міндоходів Рівненщини прозвітували майже 15 тисяч громадян, що на 3,5 тисячі більше ніж торік.
Майже 7 тисяч декларацій подано громадянами, які реалізовували транспортні засоби. Ще понад 2,3 тисячі рівнян у минулому році отримали спадщину, а 207 - доходи за кордоном. Понад 4 тисячі краян звернулись за отриманням податкової знижки.

16 громадян області повідомили про отримані торік доходи понад 1 млн. гривень. Загальна сума задекларованого ними доходу становить 70 млн. грн., сума податку на доходи фізичних осіб – понад 270 тис. гривень.

Як сплачують податки представники бізнесу Рівненщини?

Податки, які надійдуть від декларувальної кампанії, поповнять скарбниці місцевих громад Рівненщини на 13,5 мільйонів гривень. У вигляді податкової знижки з казни громадяни отримають майже 3 мільйони гривень.

Дев‘ять мільйонерів живуть на Рівненщині

Отже, жителі Рівненщини продемонстрували справжню громадянську зрілість, добровільно прозвітувавши про свої доходи. Особистий внесок кожного з них є їх власною цеглиною, закладеною у фундамент розвитку держави.

Довідково:
У минулому році таких декларантів, які повідомили про отримані доходи понад 1 млн. гривень, було 15, сума задекларованих доходів складала 29 млн. грн., а податку 110 тис. гривень.

У Рівному свої доходи задекларували 4198 громадян

Про це повідомили у прес-службі Головного управління Міндоходів у Рівненській області.





На правах реклами