Ми у Facebook
27.05.2013, 11:02

Невідомим, який замінував Верховну Раду, виявився мешканець Рівненщини

СБУ затримала мешканця Рівненщини – телефонного терориста, який повідомив про нібито замінування Верховної Ради України.
Ним виявився безробітний 33-річний мешканець Рівненської області, який на момент здійснення дзвінка перебував в одному з населених пунктів Волинської області. Правопорушник визнав свою провину та пояснив, що був напідпитку і вчинив анонімний дзвінок з хуліганських мотивів. Про це повідомляє прес-центр СБ України.

Невідомий із Волині "замінував" Верховну Раду

Правоохоронними органами відкрито кримінальне провадження за ознаками скоєння злочину, передбаченого ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 22 травня ц.р. о 3 годині на телефон спецлінії «102» чергової частини ГУ МВС України у м. Києві зателефонував невідомий чоловік, який повідомив – «Під Верховною Радою України закладено бомбу».

На місце події негайно виїхала оперативно-слідча група СБУ, МВС та ДСНС України. У ході обстеження приміщень та прилеглої території будь-яких вибухових пристроїв виявлено не було. Вже о 9.30 ранку співробітники СБУ встановили та затримали зловмисника.





На правах реклами