Ми у Facebook
03.06.2013, 10:10

На Рівненщині стартує ЗНО: сьогодні – тестування з хімії

Третього червня відбудеться тестування з хімії. Свої знання з цього предмету на Рівненщині перевірятимуть 1532 абітурієнти.
Для них працюватимуть 6 пунктів проведення ЗНО. Зокрема, тестування проходитимуть в рівненських ЗОШ №№12, 13, 25, сарненських ЗОШ №№2, 4, а також у колегіумі, повідомляє прес-служба РОДА.

3 июня в Украине начинается ВНО

Освітяни закликають абітурієнтів заздалегідь підготувати увесь пакет документів, необхідних для допуску на тестування. Нагадують, що із собою обов’язково потрібно мати сертифікат, паспорт (свідоцтво про народження чи інший документ, за яким реєструвався учасник) та запрошення-перепустку.

На Рівненщині визначили терміни вступної кампанії

А вже 5 та 6 червня відбудеться перевірка знань абітурієнтів з української мови.

Основна сесія ЗНО триватиме до 27 червня. Випускники, які з якихось причин не зможуть взяти участь у цій сесії, матимуть змогу скласти тестування під час додаткової – з 4 до 11 липня.

На які спеціальності у ВНЗ цьогоріч збільшили держзамовлення

Серед особливостей самого процесу цьогорічного тестування – посилення контролю за охочими списати. Як повідомили у Міносвіти, половина випускників намагається пронести на іспити мобільні телефони. Тож для того, щоб попередити порушення, 75% тестових пунктів цього року обладнають металодетекторами. На решті пунктів контроль здійснюватимуть спеціальні пересувні бригади.





На правах реклами