Ми у Facebook
04.06.2013, 16:15

Рівненські журналісти поспілкувались онлайн з головним податківцем України

Більше 500 представників центральних і регіональних засобів масової інформації, у тому числі й рівненських, взяли участь у онлайн-спілкуванні з міністром доходів і зборів України Олександром Клименком. Відеоконференція з міністром відбулась 4 червня.
Міністр розповів про реорганізацію Державної податкової служби та Державної митної служби України, внаслідок якої було створено Міністерство доходів і зборів.

- Таке об’єднання допомагає розвитку економіки та бізнес-клімату, - запевнив Олександр Клименко. - Це спрошує роботу працівникам та клієнтам, зменшує витрату часу. А постійний контакт з громадянами допомагає нам бути відкритими до громадського контролю.

За твердженням очільника міністерства, його реорганізація забезпечує збільшення надходжень до державного бюджету, оптимізацію кількісного складу та створення потужної електронної бази. Першими результатами цих змін Олександр Клименко назвав збільшення втричі податкових платежів та зростання на 25% числа зареєстрованих підприємців.

Податковий календар на червень 2013 року

Журналісти з регіонів також змогли долучитися до обговорення, в режимі онлайн-конференції, поставивши свої питання міністру. Полтавські журналісти запитували про проблеми, що були в процесі створення об’єднаного міністерства, столичні журналісти хотіли дізнатися про реформування податкової міліції, а представники Сумської області цікавилися про зміни, які відтепер чекають платників податків.





З грошей, які заробітчани відправляють в Україну, вирішили брати податок

Процес реформування Міністерства доходів і зборів України завершується в серпні цього року, але, як визнав Олександр Клименко, «реформування – це шлях, довжиною в життя».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ