Ми у Facebook
11.06.2013, 16:18

Рівненський облмуздрамтеатр привіз з Москви дві перемоги

Колектив Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру 10 червня повернувся з Москви з фестивалю "Славянский венец".
Саме там 8 червня під час Х Міжнародного московського фестивалю камерних театрів та малих форм "Славянский венец" на сцені Московського драматичного театру на Перовській рівняни показали виставу за п'єсою В.Распутіна "Останній срок", йдеться на сайті театру.



Високоповажне журі відзначило, що виступ наших земляків став прекрасним і змістовним завершенням насиченої програми фестивалю.

Рівненський облмуздрамтеатр їде до Москви



- У Рівне театрали привезли дві нагороди, - розповіла OGO.ua керівник літературно-драматичної частини Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру Ірена Боровець. - За кращу режисуру у виставі "Останній строк" члени журі, а це переважно знані критики, нагородили режисера-постановника вистави, директора-художнього керівника Рівненського облмуздрамтеатру, народного артиста України Володимира Петріва, а також присудили спеціальний диплом "За образ без возраста" артистці Ніні Ніколаєвій за роль Старуні.



Величезною радістю і підтримкою для наших артистів була присутність у глядацькій залі московського театру україномовної аудиторії. Подивитись виставу рівнян прийшла делегація представників посольства України в Російській Федерації на чолі з керівником відділу культурно-гуманітарного співробітництва та інформаційної роботи Галиною Григорівною Степаненко. Дипломат привітала українців з здобутою перемогою і вручила артистам квіти.





На правах реклами