Ми у Facebook
13.06.2013, 18:51

Маленькі рівненські моделі - з новими перемогами

Три титули: "Міні Міс фотомодель", "Юна Міс Модель" та "Найкраща в оригінальному жанрі" привезли з 15-ого Національного дитячого фестивалю краси і таланту «Міні Міс Україна» вихованки рівненської школи моделей «Панна».
Право представляти область на всеукраїнському рівні отримали фіналістки обласного конкурсу «Міні Міс Рівненщина».

- Обласний конкурс для наших дівчат стає репетицією перед «Міні Міс Україна», бо заходи мають таку ж програму, - стверджує директор агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька. - Тому вони їдуть добре підготовлені.

Серед 28 учасниць, рівнянки гідно представили область, отримали модельний досвід, знайшли нових друзів та змогли показати себе.

Юні рівненські моделі привезли до Києва "Особливий аромат"

Семирічна Ольга Боровець перемогла у номінації «Найкраща в оригінальному жанрі». На конкурсі талантів вона продемонструвала танець разом з колективом «Лайт» Палацу дітей та молоді. Найважливішим під час підготовки для Ольги була підтримка близьких: «Репетиції були цілий тиждень, допомагало те, що мама була поруч, але шкода, що зі мною не танцювала».

Оберіть "Міс Випускницю ОГО"!



А володарка номінації «Міні Міс фотомодель» Кім Чемерик запам’яталася глядачам оригінальним костюмом козачки та вміло виконаним гімнастичним номером. Юна модель стверджує: «Я хотіла довести собі, що вмію виступати на сцені. Приємно було показати свій талант, адже гімнастикою займаюся вже 8 років».

Рівнянки на конкурсі "Міні Міс Україна": ФОТОГАЛЕРЕЯ

Катерина Коваль здобула титул «Юна Міс модель». Це вже четвертий конкурс в якому дівчинка бере участь, але юна модель не збирається зупинятися на досягнутому. Катя з радістю ділиться своїми планами на майбутнє: «На всіх конкурсах найцікавішим для мене є нові знайомства, робота з професійними хореографами. З багатьма дівчатами, які брали участь у фестивалі я далі спілкуюся. Думаю, що це тільки початок, а всі головні перемоги ще попереду».



Мами учасниць радіють перемогам своїх донечок, але запевняють, що найголовніше не титул, а участь, позитивні емоції та спілкування з однолітками. Мама Катерини – Вікторія Коваль запевняє: «Кожен конкурс – це рух вперед, розвиток… А отримати корону хочуть усі, бо ж кожна дівчинка хоче бути принцесою».

Рівнянки на конкурсі "Міні Міс Україна": ФОТОГАЛЕРЕЯ

Зараз переможниці готуються до випуску, який відбудеться 14 червня і також проходитиме у форматі конкурсу.





На правах реклами