Ми у Facebook
13.06.2013, 19:00

Юні журналісти з усієї України - на Рівненщині

Два десятки старшокласників з усієї України з'їхалися до Рівного, щоб взяти участь у Всеукраїнській літній школі журналістики. Вже втретє обдарованих школярів згуртовує Рівненська Мала академія наук.
Нові знайомства, цікаві лекції та корисні практичні поради чекають на учасників літньої школи. А ще — різнопланове дозвілля: розваги, екскурсії та дискотеки.

Директор Рівненської Малої академії наук учнівської молоді Олександр Андрєєв розповідає: “Цьому заходу передувала тривала підготовка, ми доклали максимум зусиль, щоб все було гарно. Сподіваємося, що всі учасники проведуть цей час з користю та отримають неоціненний досвід”.

З юними журналістами будуть проводити заняття викладачі Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. академіка Степана Дем'янчука, Національного університету “Острозька академія” та журналісти-практики.


БІЛЬШЕ ФОТО З ВІДКРИТТЯ ШКОЛИ


Викладач кафедри журналістики МЕГУ Михайло Вишневський впевнений, що такі заходи допомагають старшокласникам переконатися, чи підходить їм професія журналіста, та зробити перші впевнені кроки у цьому напрямку. Ще один запрошений викладач літньої школи — власний кореспондент телеканалу “1+1” у Рівненській та Хмельницькій області Олександр Курсик розповідає, що сам колись був учасником таких заходів, тепер же — має можливість викладати. На своїх лекціях обіцяє зосередити увагу на практичній стороні професії журналіста та показати як створювати сюжети для провідних телевізійних каналів.



Відкриття Всеукраїнської літньої школи журналістики: ФОТОРЕПОРТАЖ

Триватиме літня школа до 24 червня, але після її завершення співпраця організаторів та викладачів буде продовжуватися.

Для юних науковців Рівненщини проведуть три літні школи

Перша всеукраїнська літня школа журналістики у Рівному





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ