Ми у Facebook
15.06.2013, 14:00

Сьогодні Тіна Кароль і її чоловік відсвяткували б 5 років сімейного життя [Фото+Відео]

Друзі співачки поділилися, що вона була неймовірна щаслива, коли поруч був Євген.
У суботу, 15 червня, виповнюється 5 років з дня вінчання співачки Тіни Кароль та її чоловіка і водночас продюсера Жені Огіра.

На жаль, Женя Огір до цієї дати не дожив. Чоловік помер півтора місяця тому.

Їх весілля було найяскравішим у 2008 році.



Вони вінчалися у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської Лаври у день Святої Трійці, святкували в одному з найдорожчих ресторанів столиці, Тіна вбралась у сукню від українського дизайнера Тетяни Абази, гостей запросили більше двохсот, а ведучими заходу були Гліб Тимошенко та Ігор Дюденко з КВК Харкова.

Новым продюсером Тины Кароль станет Григорий Лепс?

Друг Тіни – радіоведучий Паша Шилько весіль не любить, але те весілля йому запам'яталось.

"Це така була дуже світла пара, чотири палаючих ока, люблячих. Це був просто чудовий вечір, присвяченій закоханій парі", - згадав Шилько.

На власному весіллі Тіна багато співала та часто змінювала наряди. Це був весільний концерт, присвячений лише одній людині та одному коханню.

Це весілля 15 червня 2008 закономірно продовжило історію кохання, що почалося з 2006 року. Він збудував для неї будинок. Вона народила йому сина. Не встигли посадити лише дерево.





Тіна дуже тяжко переживає смерть коханого. Вона не дає жодних інтерв'ю. Ледь стримує сльози. Кожна пісня про чуже кохання.

Співачка зняла ніжний та дуже зворушливий кліп-присвяту покійному чоловікові. Він так і називається - "Помню". Зйомки і монтаж були швидкими. Тіна взялася до роботи тільки після сорока днів від смерті Євгена Огіра.

ВІДЕО: Тіна Кароль зняла відео на знакову для себе пісню "Помню"

Кароль наголошує - кліп задумувався як реквієм, але сум у ньому - світлий. Хоча в деяких моментах помітні сльози в очах співачки. Сама пісня "Помню" з'явилася за місяць до смерті Євгена.


Джерело: tsn.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ