Ми у Facebook
19.06.2013, 15:02

У дитсадках Рівненщини буде на 1500 місць більше

Півтори тисячі нових місць у дитячих навчальних закладах області планують створити цьогоріч.
Про це на селекторній нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула повідомив заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов. За його словами, нині в області діє 464 дошкільних навчальних заклади, в яких загалом виховується понад 37 тисяч дітей. Водночас п’ятирічки охоплені дошкільною освітою стовідсотково.

Разом з тим, зважаючи на те, що регіон — незмінний лідер в Україні за народжуваністю, влада постійно збільшує кількість місць у ДНЗ, зауважив Олексій Губанов. Зокрема, в краї дбають про відкриття нових дитячих садочків та груп, створення навчально-виховних комплексів на базі шкіл, а також відновлення діяльності закладів, які свого часу закрили через демографічну ситуацію.

У дитсадках Рівненщини не вистачає місць

Розуміючи важливість дошкільного виховання дітей, за останні три роки в області подбали про забезпечення дошкільної освітою майже 2 тисяч маленьких жителів Рівненщини. А вже цьогоріч у краї відкрили один дитячий садок, три навчально-виховних комплекси, а також три групи в уже діючих закладах, повідомили у прес-службі РОДА.





На правах реклами