Ми у Facebook
21.06.2013, 07:55

Щоденний гороскоп: як білка у колесі

21 червня 2013, п’ятниця
Місяць у знаку Скорпіона / Стрільця (друга чверть, росте).
13/14 місячна доба.
Cимволи дня: Колесо, Вічний Двигун Історії / Сурма.
Управитель дня: Венера.
Поради астрологів:
Ранок п’ятниці бадьорий. Але робочий день не варто починати з важливих нарад чи нових справ, адже до 11:00 все ще сильний вплив сузір’я Скорпіона й продовжуються тенденції четверга - аж надто суб’єктивного, насиченого інтригами, емоціями й маленькими непорозуміннями фінансового чи ділового характеру.

Розворушитися по-справжньому вдасть лише ближче до полудня. А рухатися доведеться дуже швидко – до тривалих вихідних, пов’язаних з Трійцею та Днем Конституції – треба встигнути закрити деякі робочі питання, підписати папери, дістати квитки, зробити термінові дзвінки потрібним людям, збігати в державні установи чи зустрітися з діловими партнерами…

Сьогодні – день літнього сонцестояння! Цей день знаменує початок астрономічного літа в північній півкулі Землі і початок зими в південній півкулі.

Настрій може бути двояким. Ще б пак: Сонце покидає неспокійних Близнюків і переходить у знак чутливого Рака. З одного боку, передсвяткова суєта, оптимізм і радісне очікування відпочинку, з іншого – сумніви у тому, що встигнемо й нас не підведуть люди, з якими домовимось.

А під кінець робочого дня деякі ситуації повторяться, у хаотичних пошуках і забігах на короткі дистанції незрозуміло як повернемось до самого початку. Спливуть старі проблеми, але й виручать наші знання, життєвий досвід і старі зв`язки… Що ж, починається 13 місячна доба – зірковий час Колеса, Містерія Вічного Двигуна Історії :)





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ