Ми у Facebook
26.06.2013, 07:56

Щоденний гороскоп: біг на місці спиною вперед

26 червня 2013, середа.
Місяць у знаку Водолія (третя чверть, спадає).
18 місячна доба.
Cимволи дня: Дзеркало, Кристал, Мавпа.
Управитель дня: Меркурій.
Поради астрологів:
Буде багато спілкування у соцмережах і в реальному житті, обговорень різних технічних новинок і модних трендів у світі інформаційних технологій і нетрадиційних наук.

Важливий, можна сказати, поворотний день, який визначить найбільш актуальні питання цього літа чи навіть всього наступного півріччя. Багато хто з нас буде змушений «перегравати» деякі ділові чи домашні «розклади». Одних це дуже розчарує, інші зрадіють, треті зітхнуть з полегшенням.

Гороскоп на тиждень 24-30 червня

Ближче до вечора можуть різко змінитися деякі наші грандіозні плани – і все через якусь несподівану інформацію від родичів, колег, ділових партнерів, начальства, спонсорів, клієнтів, помічників…

Можливі проблеми з телефонним зв’язком, інтернетом, транспортом, запізнення, перекручення фактів, кудись подінуться якісь потрібні папірці… Часом те, що відбуватиметиметься з нами, буде нагадувати якесь задзеркалля чи біг на місці спиною вперед )

Астрологи пояснюють це тим, що на зодіакальному небосхилі аж на три тижні запанував так званий Ретроградний Меркурій. Це означає, що до 22 липня ми частенько повертатимемося у думках та розмовах у спогади. Минулі справи, події, зв’язки постійно нагадуватимуть про себе. У цей час добре мріяти, обговорювати якісь цікаві нюанси, налагоджувати розірвані стосунки, доробляти й доводити до досконалості давно покинуті проекти. І про всяк випадок нікому не вірити на всі сто відсотків.

Після 16:00 жодних важливих довгострокових справ планувати не варто. Не рвіться вперед до великих розчарувань! Не піддавайтесь чужому впливу і власним комплексам! Озирніться, подивіться на весь цей цирк, ніби ви тут ні при чому, і посміхніться…

Фото: astro-dom.ru





На правах реклами