Ми у Facebook
02.07.2013, 17:00

На Миколаївщині затримали другого можливого ґвалтівника

Власні поінформовані джерела УНН в органах внутрішніх справ у Миколаївській області повідомили про те, що сьогодні був затриманий капітан міліції Євгеній Дрижак.
"Таке рішення було прийняте виключно на основі показів потерпілої", - зазначив співрозмовник.

Нагадаємо, за підозрою у скоєнні злочину стосовно мешканки смт Врадіївка затримано дві особи, одна з яких є співробітником органів внутрішніх справ.

Звіряче зґвалтування на Миколаївщині: люди штурмом взяли райвідділ міліції [Фото+Відео]

На цей час відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.121, ч.3 ст.152, ч.4 ст.187 КК України (спричинення тяжких тілесних ушкоджень, зґвалтування, розбійний напад). Фігурантам справи оголошено про підозру. У відкритому кримінальному провадженні органами прокуратури проводяться слідчі дії.

Окрім того, за інформацією прокуратури, потерпіла жінка вказує ще на одного працівника міліції, який начебто причетний до скоєння даного злочину. При цьому вказаний співробітник міліції, який в день скоєння злочину знаходився на чергуванні, стверджує, що він того дня з райвідділу не відлучався.

У Врадіївці новий протест: люди не вірять міліцейському керівництву

"Попередній перегляд запису відеореєстратора, який встановлений у Врадіївському райвідділі міліції, не підтвердив факт відлучення вказаного працівника міліції з робочого місця під час чергування. Для встановлення істини прокуратурою Врадіївського району буде призначено експертизу щодо факту можливого втручання у відеозапис. Результати експертизи мають розставити всі крапки над І. Запевняю, жоден зловмисник не уникне покарання за скоєний тяжкий злочин" - підкреслив прокурор Врадіївського району Сергій Мочалко.





На правах реклами