Ми у Facebook
02.07.2013, 17:15

Жителів Врадіївки, які розгромили міліцейський відділ, карати не будуть

Жителів Врадіївки, які влаштували штурм райвідділу міліції, за словами губернатора Миколаївської області Миколи Круглова, карати не будуть.
"Думаю, зараз не це головне. Знайдемо спільну мову, все заспокоїться. Так, були розпечені люди, але головна проблема полягала в іншому. Всі допускають помилки, і є шанси їх виправити. Пояснимо, розповімо. Сьогодні завдання відловлювати або карати когось немає. Потрібно розібратися, чиї дії призвели до цього зіткнення - це головне", - заявив губернатор.

Крім того, Круглов запевнив, що новий прокурор області максимально незаангажований.

"Два тижні тому ми повністю змінили прокурора області та всіх його заступників. Це було зроблено до конфлікту і не пов'язане з цим випадком. До них не може бути недовіри, це нові люди, які приїхали з Києва та інших областей. Вони не місцеві. І прокурор відпочатку зайняв жорстку позицію щодо приховування такого злочину", - вважає Круглов.

Нагадаємо, після нічних подій міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко усунув із займаної посади начальника управління МВС у Миколаївській області Валентина Парсенюка, а також керівника Врадіївського райвідділу міліції.

Ось що лишилось після штурму райвідділу міліції у Врадіївці:











Фото: УНН

За матеріалами: ТСН.ua





На правах реклами