Ми у Facebook
03.07.2013, 09:41

Хочете на обкладинку “ОГО”? Візьміть участь у конкурсі вишиванок!

фото Сергія БЕБКА

Ви маєте унікальну можливість показати свою найгарнішу, найдивовижнішу, найяскравішу вишиванку всьому місту та отримати приз на День Незалежності! "ОГО" розпочинає фотоконкурс “Моя вишиванка найкраща”! Кожен учасник зможе продемонструвати красу своєї вишиванки та виграти приз!
Як взяти участь у конкурсі? Все дуже просто: з 3 до 31 липня надішліть на електронну адресу olia_r31@mail.ru одне фото, на якому ви, ваші друзі чи родина одягнуті у вишиванку чи вишиту сукню. Не потрібно робити спеціальну фотосесію, це може бути любительське фото, адже найголовніше — щоб усі побачили красу, вишуканість вашої вишиванки!

Вимоги до фото: фото у повний зріст, формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе (хто ви, чим займаєтесь) або про вашу вишиванку. Надсилаючи фото з дитиною ви автоматично даєте згоду на його публікацію у ЗМІ.

До речі, якщо у вас є вишиті шкарпетки, купальники, одяг для вашого домашнього улюбленця — це також тільки вітається!

Більше 6 тисяч рівнян встановили у Рівному "Вишитий рекорд"

Після 1 серпня на порталі ОGO.ua буде розпочато інтернет-голосування, за результатами якого визначимо переможця конкурсу. Той, кого підтримає найбільше рівнян, отримає унікальний приз до Дня незалежності — своє фото на першій шпальті газети “ОГО”!

Знайомство з учасниками та інформація про хід конкурсу — щотижня на порталі OGO.ua.

І нехай усі дізнаються, хто з рівнян у переддень найбільшого державного свята нашої країни з гордістю скаже: “Моя вишиванка — найкраща”!

фото Сергія БЕБКА
фото Сергія БЕБКА


Координатор проекту — кореспондент "ОГО" Ольга Данилюк.





На правах реклами