Ми у Facebook
04.07.2013, 12:15

Жертва врадіївських міліціонерів потроху видужує

Зараз стан Ірини Крашкової лікарі оцінюють як «середньої важкості» і кажуть, що постраждала від жорстокого зґвалтування міліціонерами у Врадіївці потроху видужує. Про це в середу, 3 липня, повідомив лікуючий лікар Ірини, нейрохірург Андрій Латій.
«В даний час її стан поліпшується. Вона самостійно харчується, рани гояться потихеньку. Проводиться лікування згідно отриманих нею травм», – цитують слова лікаря «Новости-Н».

Він додав, що Ірині Крашковій доведеться провести в лікарні ще близько місяця, якщо сприятлива динаміка в стані її здоров'я збережеться. «Я думаю, що найближчим часом серйозних ускладнень не передбачається», – сказав пан Латій.

Нейрохірург зазначив, що попереду у постраждалої ще операція по закриттю пробитих кісток черепа титановими пластинами через кілька місяців.

Затримали заступника начальника міліції у Врадіївці

У той же час він не виключив можливості появи ускладнень після травми мозку. За словами лікаря, існує певна ймовірність виникнення у пацієнтки епілептичних нападів у майбутньому. «Це не стовідсоткова ймовірність, але бувають і такі ситуації», – сказав він.

Нагадаємо, в ніч на 27 червня у Врадіївці (Миколаївська область) була зґвалтована й побита 29-річна Ірина Крашкова. За підозрою затримано двоє співробітників міліції Дмитро Поліщук та Євген Дрижак, а також таксист Сергій Рябіненко.

2 липня Ірина Крашкова на упізнанні, яке провели прямо в лікарняній палаті, вказала на Євгена Дрижака як свого ґвалтівника.

Учасників штурму міліції у Врадіївці взяли під варту

За попередньою інформацією слідства, на момент вчинення злочину Євген Дрижак нібито знаходився на чергуванні і, за його власними запевненнями, не виходив з місця, що нібито підтвердив і відеореєстратор.

Натомість 3 липня були оприлюднені результати експертизи відеозаписів з Врадіївського РВВС, які нібито служили алібі для другого підозрюваного у жорстокому згвалтуванні міліціонера Євгена Дрижака. Як виявилося, більшу частину записів становить зйомка темряви.





На правах реклами