Ми у Facebook
04.07.2013, 13:41

До конкурсу вишиванок рівняни долучаються cім'ями!

Триває другий день нового фотоконкурсу від "ОГО" “Моя вишиванка найкраща”, і цього разу у нас не просто один учасник, а ціла родина. Знайомтеся!
Сім'я Филипчуків зі Здолбунова одягає вишиванки не тільки на великі свята, а й у прості будні. “Тільки своїм прикладом можна показати як потрібно любити державу та її традиції”, - наголошує Світлана Филипчук.

Три вишиванки, які бачимо на фото, - нові, сучасні. А от вишиванка Любомира, молодшого сина пані Світлани, має довгу історію. Вона з Івано-Франківщини, їй понад 30 років, і в цьому одязі виросло вже багато діток.

Чи буде це фото на першій сторінці газети “ОГО” - дізнаємось згодом. Адже попереду в нас - не лише знайомство з багатьма учасниками конкурсу, а й інтернет-голосування на порталі OGO.ua.

А поки що - долучаємось до конкурсу, щоб 24 серпня гордо сказати: “Моя вишиванка найкраща”!



Щоб взяти участь у конкурсі, надішліть на електронну адресу olia_r31@mail.ru одне фото, на якому ви, ваші друзі чи родина одягнуті у вишиванку чи вишиту сукню. Вимоги до фото: фото у повний зріст, формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе (хто ви, чим займаєтесь) або про вашу вишиванку. Надсилаючи фото з дитиною ви автоматично даєте згоду на його публікацію у ЗМІ. До речі, якщо у вас є вишиті шкарпетки, купальники, одяг для вашого домашнього улюбленця — це також тільки вітається!

Хочете на обкладинку “ОГО”? Візьміть участь у конкурсі вишиванок!

Наймолодша учасниця конкурсу вишиванок. Знайомтеся!





На правах реклами