Ми у Facebook
24.07.2013, 11:27

Рівненський "Кардинал" здобув квиток у півфінал

Футболісти рівненського "Кардинала" продовжують переможну ходу на міжнародному міні-футбольному турнірі у Кувейті. У чвертьфінальному протистоянні рівняни здолали кувейтський клуб "Каджіа".
Протистояння з кувейтським "Каджіа", у порівннянні з попередніми матчами, виявилось досить важким.

Куветський клуб, у складі якого виступає чимало бразильців, впевнено відбивав атаки кардиналівців й не дадав нашим хлопцям розвернутися, пресингуючи на кожному клаптику майданчика.

Рівненський "Кардинал" здобув дві поспіль перемоги у Кувейті

Чимало небезпеки таїли й кувейтсько-бразильські атаки, проте удари вміло нейтралізував голкіпер "Кардинала" Віталій Дєнюжкін.

Тож перша половина гри пройшла у позиційній боротьбі й завершилась нульовою нічиєю.



Рівненський "Кардинал" втретє переміг у Кувейті і вийшов до чвертьфіналу

А ось у другій половині удача нарешті посміхнулася рівненській команді. Арбітр призначив штрафний у ворота "Каджіа" й Олександр Бондар потужним ударом вколотив м'яча в сітку - 1:0.

Кувейтці після пропущеного м'яча розкрились, побігли відігруватись і пропустили вдруге. Те, що українці не менш технічні, ніж бразильці, додів граючий тренер рівнян Сергій Піддубний. Він різко відірвався від двох захисників й потужно пробив низом - 2:0.

Рівненський "Кардинал" у чвертьфіналі зіграє з кувейтцями



Кувейтці вдалися до гри в п'ять польових гравців, але й це їм не допомогло - вдале перехоплення м'яча, скидка Тригубця у боротьбі з воротарем та захисником на Чернієнка й постріл Андрія по порожніх воротах - 3:0! Вольова, ефектна й заслужена перемога "Кардинала"!

Відео ефектної перемоги:



У півфіналі на рівнян чекає суперник з Європи - хорватський клуб "Алюмнус". Початок гри - у середу, 24 липня, о 15.50 за київським часом.





На правах реклами