Ми у Facebook
26.07.2013, 11:15

Другий день “Нової хвилі 2013”: в українців срібло і останнє місце

Другий день змагання молодих виконавців закінчився для Аркадія Войтюка ще нижчим результатом, ніж у перший конкурсний день. Натомість Ольга Діброва разом із представниками В'єтнаму, Грузії та Росії за свій дует з Іваном Дорном отримала срібло.
Нагадаємо, у перший конкурсний день представники від України не вразили журі своїм виконанням світових хітів. Аркадій Войтюк набрав 106 балів, а Ольга Діброва на 2 бали більше — 108.

У другий конкурсний день виконавці співали з дуетом з відомими зірками. Так, Аркадій Войтюк заспівав із Тіною Кароль пісню “Ніжно”, а Ольга Діброва — композицію “Самая любимая” з Іваном Дорном.

Аркадій з'явився на сцені у білому класичному костюмі, а Тіна Кароль у чорній сукні. Виконання ліричної пісні викликало оплески залу, але оцінки журі не були надто високими. За свій виступ Аркадій отримав на 2 бали менше, ніж в перший конкурсний день — 104 бали.



Другій представниці України пощастило більше, запальне виконання пісні з Іваном Дорном змусило танцювати зал, а Тото Кутуньо навіть аплодував дуету стоячи. За це виконання Ольга отримала одну з найкращих оцінок другого дня – 117 балів.

Українці не вразили журі "Нової хвилі 2013"

За підсумками двох конкурсних днів Аркадій Войтюк займає останню сходинку із результатом 210 балів. Ольга Діброва в турнірній таблиці піднялася трохи вище, з результатом 225 балів, вона — 10.



Тетяна Ширко посіла друге місце на "Новій хвилі-2010" (+ ВІДЕО)

А першість за підсумками двох днів отримав Роберто Кель Торрес, за виконання пісні Besame Mucho хлопець отримав 120 балів із 121.





На правах реклами