Ми у Facebook
01.08.2013, 15:36

Гучні хабарі, сімейні таємниці та стильні школярі - безліч цікавого у свіжому номері "ОГО"!

Чи посилять охорону високопосадовців Рівненщини після останніх нападів на міських голів? Коли у місті з'явиться гаряча вода? Чи законними є обмеження на проїзд Соборною? Про це та багато іншого - у свіжому номері "ОГО", який уже надійшов у продаж. Дізнайтесь більше!
Де у Рівному буде сквер імені Віктора Чайки, навіщо на сесію Дубенської міськради принесли відро з нечистотами, якими є найбільш поширені міфи про вакцинацію і що думають про це рівненські лікарі - відповіді на ці питання - у свіжому номері "ОГО"!

Також у свіжому номері тижневика "ОГО" - ще багато цікавої та корисної інформації. Усе - для того, аби допомогти читачам газети жити і працювати успішніше!

Новини Рівного та України, оголошення та реклама на сторінках тижневика "ОГО" допоможуть вам не лише краще зорієнтуватись у інформаційному просторі, а й вигідно купити чи продати будь-що, обрати потрібний вам товар або послугу з-поміж безлічі привабливих пропозицій.

...Кілька років тому всі тільки й говорили про спортсменку-плавчиню Анну Хлістунову, газети та інтернет-портали безперервно писали про досягнення й перемоги рівненської золотої рибки. І раптом – цілковите затишшя... Виявилося, що дівчина вийшла заміж за коханого чоловіка і 7 місяців тому народила донечку Мілану. Про сімейне життя і плани на майбутнє на сторінках газети із радістю розповідає вже Анна Хлістунова-Шарпар.



А ще "ОГО" знайомить читачів із новими учасниками фотоконкурсу "Я - стильний школяр", розповідає про корисні лікарські рослини навколо нас і новий паломницький маршрут Рівненщиною. А про свої рибальські секрети розповідає на сторінках газети виконавчий директор телерадіокомпанії "Рівне 1" Людмила Хома.



А фотоконкурс від "ОГО" "Моя вишиванка - найкраща" тим часом уже став міжнародним - фото на нього надійшло аж із Вьєтнаму! Знайомство з новим учасником - у свіжому номері "ОГО". До речі, 2 серпня на порталі OGO.ua розпочнеться інтернет-голосування. Його переможець потрапить на обкладинку святкового номера "ОГО" напередодні Дня Незалежності. Слідкуйте за анонсами і беріть участь!



Таких вишиванок ви ще не бачили!

Запитуйте свіжий номер "ОГО" у газетних кіосках мережі "ОГОпрес", беріть участь у наших конкурсах, пропонуйте нашим журналістам свої теми в коментарях на порталі - і до зустрічі на сторінках "ОГО"!





На правах реклами