Ми у Facebook
06.08.2013, 17:40

Матч-відповідь Ліги Чемпіонів "Металіст" - "ПАОК" не скасували

Матч-відповідь третього відбіркового раунду Ліги Чемпіонів між харківським "Металістом" та грецьким "ПАОКом" знаходився під загрозою зриву. За деякими даними із Греції, "ПАОК" не збирався прилітати на матч, який має відбутися у Харкові в середу, 7 серпня.
Ще ввечері 5 серпня у прес-службі "Металіста" повідомили, що практично всі квитки на матч з греками були продані. "ПАОК" повиннен був прибути до Харкова сьогодні, 6 серпня, об 11:30 двома літаками.

Однак, за даними з тієї ж Греції, рейс, яким повинен був прибути суперник харків’ян, був скасований. Грецька команда нібито відмовилася від матчу у зв'язку з тим, що харків’ян можуть виключити з участі в Лізі Чемпіонів у зв'язку зі скандалом через визнання договірного матчу між "Металістом" і "Карпатами" (Львів) у квітні 2008 року.

Поки готувався матеріал, стало відомо, що грецький "ПАОК" все ж таки прилетів до Харкова. За даними Міжнародного аеропорту Харкова, сьогодні один із рейсів з Салонік дійсно був скасований, проте футболісти прибули іншим рейсом, не повідомивши про це представників харківського клубу. Напевно, "ПАОК" захотів залякати цим "Металіст" ще перед самим початком матчу-відповіді...

Нагадаємо, 30 липня в першому матчі третього відбіркового раунду Ліги Чемпіонів харківський "Металіст" на виїзді переміг грецький "ПАОК" - 2:0.





На правах реклами