Ми у Facebook
09.08.2013, 10:04

Конкурс «Я – стильний школяр» дивує активними учасниками!

Ткач Устим

Триває фотоконкурс «Я – стильний школяр». Нагадаємо: для участі у конкурсі потрібно надіслати до редакції фото у шкільній формі. Фото може бути зроблене будь-де – не лише у школі, а й в позаурочний час. Оригінальність та креативність фотознімків тільки вітається! Знайомтеся із новими учасниками!
ТУР – абревіатура розшифровується як Ткач Устим Русланович

Хлопчику 12 років і він закінчив 6 клас Здолбунівської ЗОШ № 3. Абревіатура імені просто змушує хлопця бути мужнім та сильним.

– У мене часто виникали питання: чому мене назвали саме так і що означає моє ім’я? Аж доки сам не прочитав усе про славного Устима Кармелюка, - розповідає хлопчик.

Устим 7 років займається латино-американськими танцями, 2 роки навчався у музичній школі по класу гітари, а у 1 класі знімався у дитячій програмі «Єралаш». Зараз хлопчик відвідує фотогурток, займається спортом та непогано готує. Ролики і ковзани – захоплення в молодших класах,
а зараз хобі і частина життя – це беймікс, з яким не розлучається увесь день.

Ткач Устим
Ткач Устим


А ще хлопець дуже любить тварин та каже, що коли стане дорослим, збудує для них притулок.

Веселий, усміхнений та творчий, Устим полюбляє усі навчальні предмети. А от з мрією ким стати в майбутньому – ще не визначився, однак вибір є: або професійним фотографом, або архітектором, або ж шеф-кухарем.

Будніков Олександр

Фото нашого наступного конкурсанта надіслала нам мама школярика. Олександр вже другокласник рівненського НВК №12 «школа-ліцей».

- Моєму синочку Буднікову Олександру 7 років, він перейшов у другий клас, - розповідає мама. – Він дуже активний та веселий, займається дзюдо, любить проводити вільний час з друзями, кататись на велосипеді,а також полюбляє мультфільми та цікаві книжки. Всією сім’єю надіємось на перемогу і доведемо усім, що Будніков Олександр – стильний школяр)))

Будніков Олександр
Будніков Олександр


Нова учасниця фотоконкурсу “Я — стильний школяр”!

Для участі у конкурсі потрібно до 25 серпня надіслати до редакції своє фото у шкільній формі. Фото може бути зроблене будь-де — не лише у школі, а й в позаурочний час. Оригінальність та креативність фотознімків тільки вітається! До речі, надіслати фото на конкурс може не лише сам школяр, а і його батьки чи родичі. Головне, щоб фото відповідало тематиці нашого конкурсу!


У конкурсі "Я - стильний школяр" - перший учасник-хлопчик!


А з 26 до 30 серпня на порталі OGO.ua шляхом інтернет-голосування буде обрано переможця!

Новий фотоконкурс “Я — стильний школяр”!

Електронна адреса для прийому фото: dolj.ogo@gmail.com. Вимоги до фото: формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе та в якій школі навчаєтесь.


Такі малі,а вже «Стильні школярі»!


Переможець фотоконкурсу отримає диплом та приз 1 вересня, в День знань, на святковій лінійці у своїй школі, і зможе довести усім, що “Я — стильний школяр”!

Надсилайте своє фото для участі в конкурсі і доведіть, що ви - стильний школяр!





На правах реклами