Ми у Facebook
18.07.2013, 12:28

Новий фотоконкурс “Я — стильний школяр”!

З посмішкою розглядаєш шкільні фото і вже починаєш готуватись до нового навчального року?! Тоді наш фотоконкурс саме для тебе! “ОГО” оголошує початок нового фотоконкурсу “Я — стильний школяр”!
Для участі у конкурсі потрібно з 18 липня до 25 серпня надіслати до редакції своє фото у шкільній формі. Фото може бути зроблене будь-де — не лише у школі, а й в позаурочний час. Оригінальність та креативність фотознімків тільки вітається! До речі, надіслати фото на конкурс може не лише сам школяр, а і його батьки чи родичі. Головне, щоб фото відповідало тематиці нашого конкурсу!

А з 26 до 30 серпня на порталі OGO.ua шляхом інтернет-голосування буде обрано переможця!

Електронна адреса для прийому фото: dolj.ogo@gmail.com. Вимоги до фото: формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе та в якій школі навчаєтесь.

Переможець фотоконкурсу отримає диплом та приз 1 вересня, в День знань, на святковій лінійці у своїй школі, і зможе довести усім, що “Я — стильний школяр”!

І одразу ж знайомимо вас із першою учасницею нашого нового конкурсу — ученицею 3 класу Квасилівського НВК “Школа-ліцей” Валерією Пасічник. Дівчинка дуже любить музику та займається співами. Валерія впевнена, що найкращі подарунки — зроблені своїми руками, тому усім рідним та друзям вона завжди намагється підготувати щось особливе!



Надсилайте своє фото для участі в конкурсі і доведіть, що ви - стильний школяр!

Хочете на обкладинку "ОГО"? Візьміть участь у конкурсі вишиванок!


"Кумедне дитя" - конкурс для уважних батьків!





На правах реклами