Ми у Facebook
12.08.2013, 13:43

Сьогодні Блохін може залишити київське "Динамо"?

Те, що чекала більшість уболівальників "Динамо” впродовж останніх місяців, може нарешті здійснитися. Сьогодні, 12 серпня, вирішиться доля поки ще головного тренера київського футбольного клубу Олега Блохіна.
Сьогодні Суркіс може звільнити Блохіна - таку інформацію з самого ранку понеділка можна було прочитати у більшості українських ЗМІ. За їх інформацією, Блохін може позбутися своєї посади після зустрічі з президентом київської команди. Принаймні, у цьому впевнений на всі 100% футбольний журналіст Марк Венгеров, який опублікував дану версію у своєму Твіттері.

Як відомо, вчора, 11 серпня, київське "Динамо” ганебно програло на домашньому стадіоні одеському "Чорноморцю” з рахунком 1:2. Поразка від "Чорноморця” стала для "Динамо” другою у чемпіонаті поспіль - раніше кияни програли на виїзді донецькому "Шахтарю”.

Цікаво, що вчора після поразки у роздягальні "динамівців" нібито сталася бійка, але хто був учасниками "боксу” - невідомо. Про це повідомив коментатор російського телеканалу "НТВ-Плюс” Олексій Андронов на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

Чи насправді київська команда залишиться без головного тренера, читайте згодом на порталі OGO.ua.





На правах реклами