Ми у Facebook
14.08.2013, 11:30

"Моя вишиванка – найкраща": нові лідери інтернет-голосування!

Меланія Гаврилович з мамою Юлією

Серед 64 учасників конкурсу відвідувачі порталу OGO.ua мають можливість обрати переможця. Він отримає у подарунок вишиванку від Зої Романової та саме його фото з'явиться на першій сторінці газети “ОГО”. Лідери змінилися і найбільш запекла боротьба триває між трьома учасниками!
Наймолодшій нашій учасниці – 3 місяці, найстаршому – 65 років. Серед конкурсантів – не лише рівняни, а й учасники з Києва і Тернополя. Навіть із далекого Вьєтнаму ми отримали фото хлопчика Іванка у вишиванці! Пес Путя, поява якого у вишиванці в фотогалереї нашого порталу викликала особливо багато різноманітних відгуків, участі в інтернет-голосуванні не бере - собака отримає від нас окремий приз за оригінальність.

За 13 днів голосування у лідери вибилися троє учасників, які мають більше тисячі голосів, а Меланія Гаврилович з мамою Юлією навіть більше двох тисяч.

З результатом 2679 голосів на першому місці у голосуванні Меланія Гаврилович з мамою Юлією.


Меланія Гаврилович з мамою Юлією
Меланія Гаврилович з мамою Юлією



ГОЛОСУВАТИ


На друге місце вирвався Максим Тарасюк з результатом 1496 голосів.



ГОЛОСУВАТИ

Фінальну трійку закриває Михайло Радіо, у нього 1306 голосів.

Михайло Радіо
Михайло Радіо


ГОЛОСУВАТИ

Утім, до закінчення голосування ще тиждень! А отже, результати можуть змінитися. А всім учасникам нагадуємо, що переможець конкурсу "Моя вишиванка найкраща" отримає приз від партнера нашого конкурсу - народної майстрині Зої Романової та особливу відзнаку від редакції - своє фото на першій сторінці святкового номера "ОГО", який вийде напередодні Дня Незалежності!

Фотогалерея учасників конкурсу

Крім того, спеціальні подарунки від наших партнерів “Світ вишивки” та відділу сучасного одягу з українською вишивкою отримають ще кілька наших конкурсантів. Також конкурс “Моя вишиванка — найкраща” підтримує Рівненська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та народний депутат України Олег Осуховський.

А також усі учасники конкурсу "Моя вишиванка - найкраща" зможуть продефілювати подіумом, що буде сконструйовано до Дня Незалежності на центральному майдані Рівного. Адже 24 серпня з ініціативи міської влади Рівного о 16 годині тут відбудеться загальноміська акція "Моя маленька вишиванка", до якої долучаємось і ми.


Учасники конкурсу “Моя вишиванка найкраща” продефілюють на майдані Незалежності у Рівному!


Напередодні Дня Незалежності ми дізнаємось, хто з наших конкурсантів потрапить на обкладинку газети "ОГО" і з гордістю скаже: "Моя вишиванка - найкраща!"

ГОЛОСУВАТИ

ПАРТНЕРИ КОНКУРСУ

За підтримки Рівненської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та народного депутата України Олега Осуховського
За підтримки Рівненської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та народного депутата України Олега Осуховського












На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ