Ми у Facebook
16.08.2013, 18:32

Секрети полювання і падаючі зірки - безліч цікавого у свіжому номері "ОГО"!

Яку нову посаду отримав колишній мер Рівного? Які спеціальності - найпопулярніші серед абітурієнтів Рівненщини? Скільки коштує зібрати до школи першокласника? Про це та багато іншого - у свіжому номері "ОГО", який уже надійшов у продаж. Дізнайтесь більше!
Цікаві історії з полювання від відомих мисливців Рівного - на сторінках свіжого номера газети "ОГО" за середу, 14 серпня. Адже цієї суботи, 17 серпня, о 16 годині на Рівненщині розпочинається цьогорічний сезон полювання на пернату дичину. Для мисливців - це прекрасна пора відпочинку та нових вражень, а для працівників мисливських господарств - період напруженої роботи. Усім, хто полюбляє полювання, безперечно буде що почитати у свіжому номері "ОГО"!

А тим часом "ОГО" продовжує "розшук" стильних школярів, адже нині триває фотоконкурс "Я - стильний школяр". Фотографії у шкільній формі приймаються до 25 серпня, тож у бажаючих ще є час заявити про себе на весь інтернет і з гордістю сказати: "Я - стильний школяр"! А якщо пощастить перемогти в інтернет-голосуванні - то і отримати приз на святковій лінійці 1 вересня!

Що робив у Рівному український богатир Василь Вірастюк? Як виступила модель рівненського агентства "Панна" Юлія Данилюк на національному конкурсі краси та таланту "Queen of Ukraine International 2013"? Про це та багато іншого - також на сторінках свіжого номера газети "ОГО"!



Рівненська модель вдало виступила на конкурсі краси в Анталії

Також у свіжому номері тижневика "ОГО" - ще багато цікавої та корисної інформації. Усе - для того, аби допомогти читачам газети жити і працювати успішніше!

Новини Рівного та України, оголошення та реклама на сторінках тижневика "ОГО" допоможуть вам не лише краще зорієнтуватись у інформаційному просторі, а й вигідно купити чи продати будь-що, обрати потрібний вам товар або послугу з-поміж безлічі привабливих пропозицій.

Цього тижня "ОГО" продовжує проект до Дня Незалежності України: "22 роки Незалежності - невідома Україна". Чергову добірку цікавих фактів про нашу державу читайте у свіжому номері тижневика. Приміром, найменше квадратних метрів міської площі на людину припадає у Львові, найдовша печера в Україні - Оптимістична, а українці належать до числа найбільш освічених націй у світі. Більше цікавих фактів про нашу державу - на сторінках свіжого номера газети "ОГО"!



22 факти про Україну: українці - освічена нація

Тим часом у фотоконкурсі від "ОГО" "Моя вишиванка - найкраща" наближається до завершення інтернет-голосування. Його результати постійно оновлюються на порталі OGO.ua. А переможець потрапить на обкладинку святкового номера "ОГО" напередодні Дня Незалежності. Слідкуйте за анонсами і робіть свій вибір - голосування триває до 20 серпня!

"Моя вишиванка – найкраща": нові лідери інтернет-голосування!

Запитуйте свіжий номер "ОГО" у газетних кіосках мережі "ОГОпрес", беріть участь у наших конкурсах, пропонуйте нашим журналістам свої теми в коментарях на порталі - і до зустрічі на сторінках "ОГО"!





На правах реклами