Ми у Facebook
21.08.2013, 14:14

"Невідворотність зникань” від талановитої рівненської художниці Світлани Гривківської (АЙКО) [+Фото]

У вівторок, 20 серпня, в приміщенні арт-кав’ярні "Сальвадор Далі" відбулося відкриття персональної виставки художниці Світлани Гривківської (АЙКО) під назвою "Невідворотність зникань”.
Як розповідає художниця, "Невідворотність зникань” – це серія робіт, які поєднують її дослідження інтуїції та підсвідомості, дослідження натхнення в цілому, дослідження плину часу і зникання теперішнього...

Рівненська художниця Айко: "Мої картини — як намальовані сни"

Більше фото з виставки у МЕДІАГАЛЕРЕЇ

- Ми живемо в постійному русі. І більшість речей навколо нас, поки ми рухаємося, раніше чи пізніше опиняється в минулому. І тут нічого не вдієш. Настає час – і те, що має зникнути - зникає. А поки той час не настав, він залишається з нами, приходить розуміння, що найважливіший момент – це наше теперішнє, адже діяти ми можемо тільки в теперішньому. А якщо ми не займаємося своїм теперішнім, ми можемо втратити своє майбутнє, - розповідає Світлана Гривківська.

Більше фото з виставки у МЕДІАГАЛЕРЕЇ



На виставці представлені не зовсім картини, це скоріше, дослідження художниці про вплив кольору на психіку людини, тобто безпредметна та конфігуративна абстракція чистого враження.



- За допомогою геометричних фігур, ліній кольорових плям я намагалася створити певний настрій. І всі ви можете стати учасниками цього дослідження. Мені цікаво, які враження та емоції викликають кожного з вас певні кольори. Біля якого кольору вам захотілося побути більше всього, який колір ви більше всього любите та хочете мати? Можливо, це ваша підсвідомість підказує, що саме вам потрібно, - наголосила рівненська художниця. - Що стосується Айко, то вона народилася зовсім нещодавно. У Світлані настала криза…. Світлана якийсь період намагалася боротися з кризою, а потім зрозуміла, що краще з нею дружити та прислухатися! Бо ця криза - це не якась страшна бабайка – це ми самі. Ця криза дається нам для того, щоб зрозуміти – чого ти хочеш, саме ти, а не те, яким тебе хочуть бачити, чого від тебе очікують інші!

Більше фото з виставки у МЕДІАГАЛЕРЕЇ



Рівненська художниця Айко: "Мої картини — як намальовані сни"





На правах реклами